reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pandi, to zalezy od szpitala/ordynatora. nie ma regulu niektore koiety rodza w 2godz, ja niestetu mam bardzo waskie biodra(lekarz nie jet nawet pewny czy powinnam rodzic natualnie) i porody w mojej rodzinie ponad 10godz to norma:szok:

reklama
To dla mnie kolejny argument, żeby nie rodzić w szpitalu w Bydgoszczy, tylko w pobliskim Szubinie, który jest małym miasteczkiem z b. dobrym oddziałem wyróżnionym w akcji "Rodzić po ludzku". Na całą Bydzię został tylko jeden miejski szpital, więc już sobie wyobrażam ten tłok.:baffled:

a gdzie wy wszystkie jesteście?:confused:
ja dzisiaj nie wiem co ze sobą zrobić, motam się po mieszkaniu, trochę sprzątam, piorę:baffled:
a teraz oglądam MIODOWE LATA:tak:

dzisiaj ma być jeszcze fajny film z LEONARDO DI CAPRIO-wygląda na to, że sobota całkowicie domatorska:tak:

nio, naważyłam jak cholera:( teraz wyć mi się chce przez moją głupotte, przez 3 dni muszę mocno zaciskać nogi żeby mnie nie złapało! ehhh przynajniej Was bedę miała:)

Frodo, myślę że Jooaaa miała na myśli to, że sama namawiała męża na wyjazd, a teraz będzie siedzieć sama;-). No, chyba że się mylę...

reklama
Do góry