reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
1. posiew ze scianek pochwy

2. posiew z odbytu

3. posiew z szyjki macicy

mam nadzieje, ze juz jutro bede miec wyniki z tych badan.

Ja jadę jutro do szpitala na badanka:) a w piątek na ginekologa na wizytę kontrolną. Już chce swięta:):):) dzisiaj u mnie makowce sie pieką, ale zapach:)

ja nie moge spac, cala noc sie krece i wierce, chodze po chacie, siedze na necie, a jak zasne to snia mi sie koszmary, wstaje o 12 zmeczona i zla:wściekła/y:

czesc Kochane, tak jak pisalam jestem, ale nie na dlugo, bo musze isc prasowac... w sobote pisalam, ze nic mi sie nie chce, a jak przyszlam do domku to wszystko wysprzatalami poprasowalam wiekszosc pieluch- niesamowite....
mam pytanko czy do tych badan sa jakies skroty, bo moj gin poki co nic mi nie zlecil... dzis pojechalam po wozeczek.... mam maly problem, bo nie miesci sie,zeby przejchac do Julka pokoju... przez glupie lozko w sypialni, ktore jest robione na wymiar i nie da sie ruszyc.... ale trudno...teraz sie wietrzy..
dzis tez w nocy bolal mnie kregoslup na dole... zreszta biodra tez strasznie nawalaja, mamy kiepski materac i nawet zrobilo sie wglebienie z mojej strony- hihihi.... zastanawiam sie czy nie isc spac do pokoju goscinnego, bo tam jest zajebis....y materac- tyle,ze trzeba rozkladac...a to nie jest latwe-przynajmniej dla mnie ciezarnej....co do ludzi w Kosciele- ja przestalam chodzic, jak widzialam spojrzenia ludzi , wszyscy sie gapia a nikt nie pusci!!!!! poza tym teraz to bym nawet 15 min nie wystala, bo w Kosciele robi mi sie od razu slabo... zaluje, ze nie chodze, ale jak tylko zrobi sie cieplutko to bede z wozeczkiem pomykac...
jestem ogolnie ostatnio b slaba....wogole apetytu nie mam...no chyba, ze na nie zdorwe rzeczy... po zupach mam od razu zgage i wraca mi sie notorycznie.... wlasnie staram sie cos wgrac zdjecia na kompa, ale ciezko..... postaram sie w koncu cos wkleic

sylka to u mnie byl ten napad bardzo mi zal tej kobiety bo wiem ze sie strasznie bala a znam ja od dawna
dzisiaj mam ochote posprzatac caly swiat tak mnie nosi ale sie powstrzymuje bo nie chce sobie narobic problemow na swieta to czekanie mnie dobija i jeszcze jak kogos znajomego spotkam i sie glupio pyta ,,jeszcze nie urodzilas'' to chyba widac ze nie ,to bym rozszarpala ze zlosci i tez nie moglam spac w nocy

Dzięki za podpowiedź w sprawie badania. Idę do nowej ginki, bo mój na urlopie i w zastępstwie ktoś tam inny przyjmuje. Zobaczymy co to za kobieta:confused: - nie lubię kobiet ginekologów, zwykle są mało delikatne.

Z tym ustępowaniem w kolejkach to w ogóle nie mam słów, a Wasze opowieści o tych najpobożniejszych w kościele i wymuszaniu ustąpienia "bo się ludziom do pracy spieszy" wkurzają mnie na maxa:wściekła/y: - nie dawajcie się! Ja już pisałam, że w marketach idę do kasy dla uprzywilejowanych i od razu podchodzę z boku - ludzie nawet mocno się plują, bo zwykle mam niewiele produktów. A na duże zakupy spożywcze pojechaliśmy w nocy do całodobowego tesco - nie było dużych kolejek.:blink:

reklama
witajcie. dzis w nocy spalo mi sie w miare dobrze tylko 3 razy wstawalam do lazienki ale to pewnie ze zmeczenia.dzis moje malenstwo malo sie rusza i az mi tak dziwnie bo zawsze szalal. moj ginek tez poszedl sobie na urlop i teraz bedzie za kazdym razem pewnie inny lekarz :( nie lubie takich sytuacji no ale jak cos to pojde prywatnie do mojego. pozdrawiam

Do góry