reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Kobitki potrzebuję sprawdzonego szybkiego sposobu :-) na pozbycie się kataru, bo oddychanie przez usta i jedną dziurkę od nosa doprowadza mnie do szału:wściekła/y:.

reklama
menfra mi pomaga czosnek, kroje go na cwiartke i wkladam do noska, jesli masz bardzo otarty nosek to moze strsasznie szczypac- ale gwarantuje, ze od razu poprawi sie oddychanie i katar szybko minie

menfra polecam nacieranie się amolem:tak:
ja dopiero dzisiaj ( po tygodniu) przedmuchałam obie dziurki, a mężulo przez cały tydzień słuchał mojego chrapania;-):tak::tak:

Helenko
jak tylko usłyszałam Mieścisko koło Poznania, to od razu poleciałam do telewizora i krzyczę to u Helenki:szok::szok: , a mój mężulo jakiej Helenki hihihihih
wcale nie musisz rodzić na czyjeś zawołanie, odpoczywaj duzo to moze uda ci się po świętach urodzić.

Czołem
No ja tez jestem ciekawa co u Myszorki...
Ja na katar stosuje roztwor z wody morskiej. Pomaga...bo tez podobno chrapałam
Zaraz jade do domku. A tak swoja droga to sie wkurzyłam na moją szefowa. Mowie jej- ze bede jeszcze tylko jutro bo od srody zamierzam lezec a ona mi na to,że nie- mam przyjsc jeszcze w srode. Powiedzialalm ze okej ale tylko na kilka gfodzin. Nie chce sie z baba kłócic....Ten jeden dzien mnie nie zbawi...Ale wku..iona jestem na maksa.:wściekła/y:

Asia- tylko sie nie daj babie jak ci we srode powie zebys jeszcze w czwartek przyszla
xx_nienie.gif

Ja mialam dzis glupi sen- bylam w polsce w przychodni rejonowej i taka wredna pani ginekolog z ktora sie wyklocilam ze zadnych badan wewnetrznych mi nie robi a moze ja cos zlapalam -wsadzila mi cala lape w krocze - zero delikatnosci i powiedziala ze mam szyjke miekka, krotka i rozwarcie na 10 palcow a ja sobie chodze jakby nigdy nic a ja juz zaczynam rodzic !
Boze!!!!! co za sen!
Ja zmykam na przedswiateczne zakupy- trzeba kupic szuszone sliwki, kapuste, pierogi i inne produkty na wigilie

Menfra trzeba dużo pić, przy katarze herbatki z cytryna i modem.Ja polecam olejek Olbas, 2kropelki na chusteczkę i wdychać, a także inhalacje z gorąca woda z dodatkiem rumianku i szałwii.

Menfra posmaruj sobie pod nosem Amolem albo olbasem i zaraz cie przeczysci w nosie.
Ja tez mam problemy z zasnieciem a jak zasneto to mam bardzo powalone sny. Dzisiaj na dodatek co chwila wstawałam na siusiu i miałam dosć.
Dzisiaj mam jakis kryzys, jakies stany lekowe mnie dopadają:baffled:. Troche mnie mdli i boli krzyż. Zobaczymy jak to sie dalej rozwinie.

reklama
A co sądzicie o homeopatii?Koleżnka dała mi tabletki homeopatyczne, które się stosuje 15 dni przed datą porodu- mają one na celu uelastycznienie szyjki macicy w czasie porodu.Ona stosował i urodzila dziecko 4100 w 4 godziny bez nacięcia:szok:

Do góry