G
goscinnie
Gość
Rany dziewczyny wymiotuje jak szalona:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja tez dzisiaj tak dzien zaczelam.Tylko ja jak dotad raz a porzadnie...Czuje jednak,ze na jednym pawiku sie nie skonczy...Zaczekaj na skurcze.I trzymamy kciuki!JA TEZ CHCE DZISIAJ 
Wyliczylam,ze jesli by sie cos wydarzylo dzisiaj...No ewentualnie jutro to w poniedzialek mnie wypuszcza.A tak to nie ma szans.Jak sie nie uda to od soboty z koleji nogami do gory na plasko
Zeby te swieta jednak w domku,z rodzina.Ale my mamy juz prezent dla corci!I babcie tez maja dla malej prezenty!A ona co?Ja Wam mowie,ze to takie zlosliwe po tatusiu jest
Bo przeciez nie po mnie 

czekam z niecierpliwością.

potem zwiększyłao się na ponad 11 i gin powiedział, ze jest git.

. oczywiście nie bolesne, więc to te braxtona, ale zawsze.

oczywiście + korki masakryczne. pojechaliśmy obwodnicą a tu jak się okazało ciężarówka się zepsuła i tamowała jeden pas. no jak rany

już myślałam, ze przyjdzie mi kupić inną pościel, tylko, ze do takiej ostateczności nie chciałam sie posuwać

. mężulo jak w domu zobaczył co to jest i ile kosztowało, to powiedział, ze specjalnie by na to nie czekał, żeby wprowadzili do systemu, a na pewno by tego nie kupił. a my ślęczeliśmy w sklepie dodatkowe 40 minut, żeby mi nikt tego sprzed nosa nie świsnął

gdzie tu jeszcze łóżeczko, fotelik, poród rodzinny i wózek to takie grubsze rzeczy, bo mam jeszcze trochę ubranek do dokupienia, koszule do karmienia i apteczne sprawy.

I juz doslownie robie wszystko zeby pospieszyc ta mala...Ale to i tak tylko od niej zalezy kiedy raczy nam sie pokazac
To bedzie wejscie smoka
Juz jest tak wyczekiwana,ze bardziej byc nie moze!Wiec moze jednak laskawie opuscilaby cieplutki brzuszek mamusi i zechciala dac sie przytulic obojgu rodzicom