reklama
sylka_k
mama styczniowa 2008
te badania przesiewowe, to te o których pisała Albi?
paciorkowiec z grupy B?
bo już coś mi się miesza...........

a ja zakończyłam właśnie zarzucajkę-moja ulubioną. jakby to dzidzia powiedziała- kwaśnicę, ale coś mało miałam kapustki:-(
i tylko czekam na mężusia bo już mnie w żołądku ściska hihihihhihi
kiedyś jadłam zajebistą kwaśnicę na Gubałówce

paciorkowiec z grupy B?
bo już coś mi się miesza...........

a ja zakończyłam właśnie zarzucajkę-moja ulubioną. jakby to dzidzia powiedziała- kwaśnicę, ale coś mało miałam kapustki:-(
i tylko czekam na mężusia bo już mnie w żołądku ściska hihihihhihi
kiedyś jadłam zajebistą kwaśnicę na Gubałówce

G
goscinnie
Gość
Ja sama jestem ciekawa, o ktore badania przesiewowe chodzi. Wiesz bo WR tez jest przesiewowy, HBs i HCV i na grzybice w pochwie i w szyjce i na Streptoccocus. Ciekawa, wiec jestem o ktore chodzi. Bo domyslam sie, ze nie o te wszystkie, ktore wymieniłam.
G
goscinnie
Gość
W wawie jest tak samo, ze przy przyjęciu ci zrobią to badanie ale jak nie masz swojego. Natomiast raczej żadaja, żeby przyjsc ze swoim bo jeżeli cos sie dzieje to ważna jest każda chwila.
G
goscinnie
Gość
ale nie ma co zaraz zakładac, ze kazna z nas moze miec coś w szyjce czy w pochwie. Ja mam tylko steptoccocus a pochwa jest czysta, bo nie mam ani grzybicy (zadnego rodzaju) ani T. vaginalis czyli gut.
szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Esti GRATULACJE!!!Zuch dziewczyna i zuch chlopak
Czekamy na wiesci po powrocie jak znajdziesz chwilke! 
Czekamy na wiesci po powrocie jak znajdziesz chwilke! 
G
goscinnie
Gość
Nie wiem co sie ze mna dzieje. W głowie mi sie kreci, ciagle mi mdło. mam dosc.:-(
to chodzi chyba o streptococus - to ona wywoluje sepse. Powinno sie zrobic badania zanim peknie pecherz z wodami plodowymi zeby bakteria nie dosiegla dzieciatka. Ale macie racje- tylko 10 % kobiet na to cierpi wiec nie ma co panikowac.
Ktora dzis robi zwariowane porzadki- Szczypi? jesli masz malo pracy to zapraszam do mnie bo od 2 tyg nosze sie z zamiarem umycia okien.
Sylka zaraz zrobie zdj falbany pod materac i wkleje.
Ide za 15 minut do fryzjera ( a propos Sylka- zdjecia koniecznie wklej!). Albo wyjde zrozpaczona albo zadowolona bo dzis ide wyprobowac nowy salon otwarty kolo domu.
Ktora dzis robi zwariowane porzadki- Szczypi? jesli masz malo pracy to zapraszam do mnie bo od 2 tyg nosze sie z zamiarem umycia okien.
Sylka zaraz zrobie zdj falbany pod materac i wkleje.
Ide za 15 minut do fryzjera ( a propos Sylka- zdjecia koniecznie wklej!). Albo wyjde zrozpaczona albo zadowolona bo dzis ide wyprobowac nowy salon otwarty kolo domu.
reklama
Sylka - falbana wyglada tak. teraz jest lekko przykrotkawa dlatego ze materac jest podniesiony do gory. Jak mala podrosnie i materac bedzie we wlasciwej pozycji, falbana siega do podlogi i zaslania wszystko co jest pod lozeczkiem. Instaluje sie ja pod materac a na materac przychodzi przesieradlo. Pod materacem jest bialy material a do niego jest doszyta wlasnie wystajaca czesc - czyli ozdobna falbana. Mam nadzieje ze w miare czytelnie to pisalam?
Spadam do fryzjerni
Spadam do fryzjerni
Załączniki