Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestem dzis taka padnieta,ze nie mam sily na nic.A tu nawet skurczem mi sie cora nie odwdzieczy za dzialania!ide sie napic herbatki z malin...kregoslup mi wyjdzie uchem zaraz chyba
Ale humorek nadal dopisuje mimo dluugich i wyczerpujacych zakupow....
, a pierniczki dziś upiekłam - na zdobienie nie mam już siły. Jak długo chodzę i coś robię to mi się brzuszek napina i boli - tak piecze od góry
ale jak glosno tylko wspomnialam to sie na mnie rzucili wszyscy-w nikim wsparcia
No i juz od 9 miesiaca jak nagle wszystko zaczelo sie zmieniac,zaczelam sie zle czuc i w ogole puchnac i nie wiadomo co jeszcze to odpuscilam sobie te okna juz na ten rok.Trudno.Na wiosne pomyje
Zreszta i tak nie mam ambicji zeby stac sie idealna pania domu...Za duza balaganiara ze mnie.To i tak sukces,ze sprzatam po sobie i wyglada jakos ten dom.Pedantki to ze mnie nigdy nie bedzie-i chwale to sobie szczerze mowiac 
Tylko juz nie wiem naprawde jak tego dokonac
hihihi! Pandi ja jestem dzisiaj juz tak wykonczone,ze mi wszystko jedno czy to bedzie jutro,pojutrze czy w swieta.Byle szybko!Ja chce moja mala(zlosliwa niestety) dziewczynke!!!!!!!Wszyscy maja dla niej prezenty na gwiazdke.My dzisiaj tez zakupilismy.Niech sie nie ociaga tylko wylazi