Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem dzis taka padnieta,ze nie mam sily na nic.A tu nawet skurczem mi sie cora nie odwdzieczy za dzialania!ide sie napic herbatki z malin...kregoslup mi wyjdzie uchem zaraz chyba
Ale humorek nadal dopisuje mimo dluugich i wyczerpujacych zakupow....
, a pierniczki dziś upiekłam - na zdobienie nie mam już siły. Jak długo chodzę i coś robię to mi się brzuszek napina i boli - tak piecze od góry
ale jak glosno tylko wspomnialam to sie na mnie rzucili wszyscy-w nikim wsparcia
No i juz od 9 miesiaca jak nagle wszystko zaczelo sie zmieniac,zaczelam sie zle czuc i w ogole puchnac i nie wiadomo co jeszcze to odpuscilam sobie te okna juz na ten rok.Trudno.Na wiosne pomyje
Zreszta i tak nie mam ambicji zeby stac sie idealna pania domu...Za duza balaganiara ze mnie.To i tak sukces,ze sprzatam po sobie i wyglada jakos ten dom.Pedantki to ze mnie nigdy nie bedzie-i chwale to sobie szczerze mowiac 
Tylko juz nie wiem naprawde jak tego dokonac
hihihi! Pandi ja jestem dzisiaj juz tak wykonczone,ze mi wszystko jedno czy to bedzie jutro,pojutrze czy w swieta.Byle szybko!Ja chce moja mala(zlosliwa niestety) dziewczynke!!!!!!!Wszyscy maja dla niej prezenty na gwiazdke.My dzisiaj tez zakupilismy.Niech sie nie ociaga tylko wylazi