reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Agnie - ladny brzusio! poglaskaj od cioci Pumi.
A ja myslalam ze mam duuzy brzuch a tymczasem fryzjerka w 6 miesiacu miala taki jak ja w 8.Chyba ze to ona ma za duzy jak na 6 mc?
103.gif

Albi ale ty przeciez chcialas odczekac jeszcze z tydzien!Widac nie jestes taka pewna tej wypowiedzi skoro latanie na mopie i inne atrakcje sobie fundujesz :-D Ja sie wcale nie dziwie.Jakos odwlekalam mysl o porodzie.Ale jak juz jechalam do tego szpitala to tak bardzo zapragnelam miec ta swoja kruszynke na brzuszku a nie W brzuszku...No i co ja jeszcze moge zrobic?Zameczam sie jak moge,dopadam mezusia za kazdym rogiem jak tylko sie nadarzy okazja i pije ta herbatke z malin...Mezus juz nieco przelekniony na mnie patrzy hihi! Bo on ma mnostwo pracy jeszcze przed przyjazdem mojej mamy a ja sie tylko przytulanek domagam :-D Ale mu wytlumaczylam,ze przeciez w pologu nie wolno wiec ja bym chciala na zapas...A ze przy okazji moze Zuzie pospieszymy to chyba tym lepiej :tak:

Szczypawka- korzystaj z intymnosci za nas dwie- ja moge zapomniec o tych atrakcjach : (((((
Ide po balonik napelniony helem i tort urodzinowy dla przyjaciolki.
A ha - umylam okno w kuchni- jutro umyje w sypialni

bede sie musiala spakowac do szpitala! nie chce mi sie, zazwyczaj pakowalam sie na jakas podroz a teraz, podlkady, szlafrok i jakies koszmarne koszule nocne:baffled:

dzieki Pumi tak dokładnie opisałaś, że nie będzie problemu:tak::tak::tak:
pokaże teściowej zdjęcia na pewno sobie poradzi:tak::tak::tak:

zdjęcia z nowa fryzurką mam na kompie:tak: ale wstyd mi wstawiać bo straszna pyza się zrobiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2:, widać juz , ze jestem w ciąży hihihihihihi

Dzidzia a myślałam , ze w małopolskiem zupka z kapustka kiszoną to kwaśnica:confused:co słychać u ciebie, bo coś ostatnio często zaglądasz to skrobnij coś więcej, bo nas skręca z ciekawości:cool2:

Tak, tak Pumi ma rację:tak::tak::tak:. Agnie pogłaskaj brzusio i od cioci Sylki hihihihi

ja miałam jż robione HCV, HBs ale GBS to dopiero mam zamiar po nowym roku zrobić.
bo jak się dowiadywałam, to jest ogólne zalecenie, żeby robić w szpitalach kobietom rodzącym GBS na streptococcus ale niestety w moim są cięcia maxymalne:baffled::szok: i zrobię sobie na własną rękę, zresztą chodzę do gina prywatnie i za badania wszystkie też płacę, więc co mi szkodzi.:happy2:

no jak Pandi pierniczki według mojego przepisu, bo jestem ciekawa?:blink:
jeśli piecze cię brzusio pod piersiami to podobno dzidzia uciska na żołądek, tez to mam ale na szczęście nie codziennie:baffled:

a ja wciąż słyszę , że mam mały brzusio:szok::tak:, ale cieszy mnie fakt, ze nie poszłam na boki tylko wyszedł mi brzusio do przodu.:cool2:

tylko ciężko mi się do mężula przytulić.:sorry2:

a mnie się dzisiaj takie bzykanko śniło, ze aż się mokra obudziłam:tak::tak::tak::zawstydzona/y:, ale mężulo jest nieczuły na moje zakusy:-(

dobra spadam spaciulka, bo sie rozmarzyłam:sorry2::sorry2:

a strasznie padnięta jestem, bo znowu pól dnia na zakupach mi zeszło

reklama
Sylka- wiesz co mi sie snilo dzis? mialam rano opisac ale tak sie ucieszylam ze Esti juz tuli synusia ze mi wylecialo z glowy. Snilo mi sie ze moje 2 dniowe niemowle ktos uprowadzil i ja sciagalam siare laktatorem- ze jak odnajde dziecie to bedzie miala wartosciowy pokarm. Chyba wrzeszczalam przez sen : GDZIE MOJE DZIECKO?! ( bo rano mnie gardlo bolalo. Potem sie okazalo w tym snie ze dziecko wypadlo z lozeczka i bylo przysloniete car seatem i dlatego go nie bylo i bylo prawie martwe i sine i zimne i ja je ta siara zaczelam karmic i zaczelo powoli wracac do zywych!!!!
Ugh!!!!! co za masakyczne sny- a wczoraj w poludnie rozmawialam z kumpela ktory laktator kupic i pewnie z tad ten sen o odciaganiu mleka.
Sylka - ja jestem z krakowa i u mnie sie mowi kapusniak. Kwasnica to chyba okreslenie z Zakopanem

Do góry