reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witajcie po południu...Sylka śliczne zdjęcia...kłamczucha jestes, wyglądasz naprawde cudnie..:tak:i włoski fantastyczne...A firaneczki ułożone ze hoho....masz talent...
Ja podobnie jak Albi i Szczypawka też robie wszystko w domku, tzn. sprzatam, ścieram, piore, pieke...I nic....skurcze mam takie jak miałam, brzuszek twardy ale nic poza tym...A jak wychodziłam tydzień temu ze szpitala to mi p. doktor powiedziała ze mam leżeć i nic nie robić, zeby tak jeszcze z 10 dni wytrzymać. A ja wszystsko robie co tylko przyjdzie mi do głowy i dalej chodze...Synio straszył w 26 tyg. ze bedzie wychodził już do mamusi a teraz jak może to sobie siedzi w brzuszku i boksuje mi boczki........

reklama
Sylka napisałaś ze jesteś okrąglutka, ale to chyba tylko ci sie wydaje. Ja jak patrze na siebie w lustrze to aż mi się odechciewa wszystkiego...mam 12,5 kg wiecej, juto zaczynamy 39 tydz. i przyznam sie Wam że czuje już tą wage i nie jest mi z nią za dobrze...i fizycznie, bo już mi nóżki wysiadają po mału-takiej wagi jeszcze nie dźwigały, i psychicznie.....:sorry2:

Taaa Sylka jestes okropna!!! Normalnie kłamczucha z Ciebie na pierwszej linii. Wyglądasz super:-)fryzurke masz tez sliczna. A firanka no no....gust to Ty kobito masz:tak:Dobra nakomplementowalam i juz. Koniec......:-D
dzis czuje sie tak jakbym pochlała wczoraj. Mam zgage i ciagle chce mi sie pic....Pakuje torbe do szpitala. Dla malego zapakowaąłm tylko bodziaka, spiochy, pajaca, 10 pampersow, skarpety i rekawiczki, chusteczki, kombinezon. W tym szpitalu podobno wszystko daja wiec potrzebne sa ciuszki tylko na wyjscie....Wiec chyba wystarczy...

Sylka- cudnie- kolor rewelacja i sciecie rowniez. Ja zawsze chcialam miec taki odcien na glowie ale z moich wloskow sie nie da takiego zrobic.
Kombinezon - sliczny a firana fantastyczna!
Asia- juz pakujesz torbe? ja myslalam ze zaczne kolo polowy stycznia bo mam zamiar jeszcze po nowym roku jechac do pensylwani w tej torbie.

a ha- no to wszystko jasne. Myslalam ze juz sie cos u ciebie zaczyna i tak zapobiegawczo postanowilas sie spakowac. Faktycznie wczeniej wspominalas ze bedziesz u rodzicow

chacha:-D:-D:-D
kłamczuchy to wy jesteście:-p
ja wiem swoje:tak::tak::tak:, ale swoja droga dzięki za komplementy, przynajmniej przez chwile lepiej sie poczułam:-D:tak::tak::tak::tak:

ja tez mam zamiar pakować torbę dopiero około 10 stycznia.
myślałam, ze popiorę wszystko przed świętami ale mi się nie chce:sorry2:. po nowym roku zacznę

Heloł wam jeszcze raz.
Sylwia fajny kolorek, mnie sie podoboba. Ja mam czarne włosy innego koloru nie da rady trzeba bybyło rozjaśniac o 3 tonacje zeby zrobić przynajmniej braz ;-).
Basia witam ja również na forumie a te bole to kochana nie kichy tylko bole przepowiadajace.
Ja tez jak mnie boli to sie kłade i przykrywam kołderką, rozgrzewam sie i przechodzi. Chociaż wiem, ze niedługo mi to nie bedzie pomagac.;-)

a wogole jak sie chwalicie jak wyglądacie to ja normalnie wyglądam tak (zdj 1) a w ciaży w 27 tyg tak.
ja.jpg ślub (76).jpg

reklama
Albi:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
normalnie laska z folderu reklamowego:tak::tak::tak::tak:, a to zdjęcie nr1 pewnie na potrzeby jakiegoś pisma, przyznaj sie hihihihihhi
bukiet rewelka, a ten facio;-) to mężulo jak mniemam?

właśnie ustawiłam się z koleżanką.:-D
pewnie mojego krew zaleje, bo jeszcze nie wie o tym . a nie daje mi już prowadzić zważywszy na masakryczne korki na drogach. a on ma dzisiaj śledzika w pracy to nie może mnie zawieść, tylko czekam jak się burza rozpęta hihihihihi

oooooooooooooooooooooo
przyjechał!!!!

Do góry