reklama
G
goscinnie
Gość
A ja ide do mamy na Wigilie, wiec nic nie robiliśmy z Markiem no moze oporocz porzadków w mieszkaniu. Moze jutro Monie wykąpie bo juz tak capi.....bleee.
Szczypawko ogromne gratulacje dla was. To najpiekniejszy prezent jaki mozna sobie wymarzyc, poprostu cud!!! I dla was dziewczynki chcialam zyczyc zdrowych , wesolych Swiat Bozego Narodzenia zeby nasze dzieciaczki byly zdrowe no i szczesliwego i bezbolesnego rozwiazania . A ja cos spac nie moge , siedze pije herbatke i zagryzam czekolada

masiek
Mamy kwietniowe'08
Ogromniaste gratulacje dla Szczypawki!!
Ale normalnie kobiety szalejecie
) ciągle przez was się wzruszam
Życzę wam udanych świąt i dobrego nowego roku. Łatwego i szybkiego rozdwajania, zdrowych, ślicznych i jak najmniej problemowych dzieci:-):-):-)
Pozdrawia masia i Leon :-):-):-)
Ale normalnie kobiety szalejecie

Życzę wam udanych świąt i dobrego nowego roku. Łatwego i szybkiego rozdwajania, zdrowych, ślicznych i jak najmniej problemowych dzieci:-):-):-)
Pozdrawia masia i Leon :-):-):-)
A
aOLA
Gość
Witajcie Kochane!!!:-) moj Kubus tak szaleje ze az nie moge sie tym nacieszyc:-)Jedynie w nocy zaczelo mnie strasznie mdlic
i to tak do teraz niby zjadlam nromalnie sniadanie ale kiepsko sie czuje
a tu takie pysznosci!!!!!!!
a jesli chodzi o wanienke to ja mam gabke bo na pewno bedzie mi latwiej kapac Kubusia
siskam mocno mam nadzieje ze bede mogla sie cieszyc tymi pysznosciami i ze mnie nie pogoni to lazienki

i to tak do teraz niby zjadlam nromalnie sniadanie ale kiepsko sie czuje
a tu takie pysznosci!!!!!!!
a jesli chodzi o wanienke to ja mam gabke bo na pewno bedzie mi latwiej kapac Kubusia

siskam mocno mam nadzieje ze bede mogla sie cieszyc tymi pysznosciami i ze mnie nie pogoni to lazienki

Dziewczynki- ja tylko na chwilke, bo przygotowania do swiat cd....
Otoz:
Wesłoych, radosnych, pogodnych pełnych magii i rodzinnego ciepła świat. Niech nadchodzacy rok przyniesie nam mnostwo szczescia. Zycze nam wszystkim szybkiego i bezbolesnego porodu....
Asia
Otoz:
Wesłoych, radosnych, pogodnych pełnych magii i rodzinnego ciepła świat. Niech nadchodzacy rok przyniesie nam mnostwo szczescia. Zycze nam wszystkim szybkiego i bezbolesnego porodu....
Asia
tym starociem zaslu****e sie cale swieta
YouTube - Do they know it's christmas
YouTube - Mistletoe and Wine
YouTube - Do they know it's christmas
YouTube - Mistletoe and Wine
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
widze, ze dzis tu ładne pustki....
ja na chwilke, po Wigillii... duzo dzis zrobilam i jestem taka slaba, a tu mam jeszcze jechac di tesciow- nie mam ochoty...
caluje Was Kochane i sciskam mocno
buziaczki
ja na chwilke, po Wigillii... duzo dzis zrobilam i jestem taka slaba, a tu mam jeszcze jechac di tesciow- nie mam ochoty...
caluje Was Kochane i sciskam mocno
buziaczki
reklama