reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

no ja już po wizycie u gina:tak:
ogólnie dobrze, wszystko zamknięte:-D:-D:-D, szyjka długa i zbita:-D:-D:-D:-D, bez jakichkolwiek oznak szykowania sie do porodu
no mam nadzieję, ze do końca stycznia dotrwam a nawet do początku lutego:tak::tak::tak::tak:
magnez mam brać jeszcze tydzień lub 2 a potem to już natura weryfikuje:dry: ale ja chce do końca stycznia wytrzymać:dry::dry:

Myszorka córcia prześliczna podobna do tatusia, to znak, ze będzie miała powodzenie:-D:tak::tak::tak:

Joasia tylko koniecznie weź kogoś ze sobą na zakupy bo w takim stanie to już nie przelewki, mówiąc to podpieram sie własnym przykładem. :sorry2:
jak do tej pory czułam sie rewelacyjnie tak teraz boli mnie wszystko po kolei, dechy mi zapiera i nie mogę długo stać na nogach:dry:

dzięx Albi:-D:-D

Pandi to były perfiumy.;-)
mnie samej kupując komuś prezent nie było by mi szkoda:tak: ale jak wiem , ze to dla mnie to ja sama bym na siebie tyle nie wydała

reklama
:-)
myszorka: Gratuluję ślicznej córuni :-D Normalnie tylko wziąć i przytulić i wycałować :-)

Ja byłam dzisiaj na KTG. 20 minut leżałam w niewygodnej pozycji, ale najważniejsze, że zapis jest bardzo ładny :-) Na dodatek lekarz mnie zbadał i mam szyjkę skróconą do 1 cm :-) I brzuszek się obniżył. Oj, coś widzę, że do 20 stycznia mogę nie dotrwać :p
Sylka: A jakie to perfumy, jeśli można? :-D Mi się właśnie moje kończą i będę wyruszać na poszukiwania jakiś nowych, potrzebuję zmiany...

Agnie moja droga, o tym, ze mam szyjke skroconą do 1 cm dowiedziałam sie 11 grudnia i ciagle jeszcze jak widac chodze 2 w 1. ;-) DSCN1378.JPG

Albi to znaczy , ze potrzebujesz liści malin? tak. bo napar to sama sobie zrobisz? hihihihihi
jak jutro będę na mieście to mogę popytać:tak::tak::tak:

Agnie ja lubię świeże i lekkie zapachy, a ciepłe jedynie zimą, ale nie słodkie. mężulo uraczył mnie Yves Rocher, bardzo lubię , bo oni maja takie nietypowe nutki:tak::tak::tak: jakiś nowy zapach Neonatura, ale mają bajerancki flakonik, mój szwagier myślał, ze sobie zajebistą myszkę kupiłam:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:
a zapach można porównać z Cool Davidoff tylko z nutką cieplejszą a nie chłodzącą na lato

ciekawe jak po 4d u Pumi, bo może okaże się , ze to Dominik?

reklama
a tak wogole to pije któraś z was wywar (herbata) z liści malin?? bo czytałam, że któraś ma zacząć ale nie pamietam ktora :-(

Do góry