G
goscinnie
Gość
Tak Sylka ciagle w dwupaku
jestem wrrrr. Byłam dzisiaj na KTG i wszystko super, ruchy, puls, cisnienie moje itd ale skurcze nie nadchodzą :-(. Zapytałam lekarza o to kiedy jest możliwy porod skoro 3 tyg temu zaczął mi lecieć czop i jakis tydzien temu sie skonczyło - odp., ze niema reguły, wcale nie musze rodzić za dwa tyg. od momętu złażenia czopu.
Także czekam na dalszy ciąg. za dobrze temu mojemu mężczyźnie we mnie juz nie wiem kiedy sobie wyjdzie.
Asia S ja mam to samo mnie też siara od tygodnia jak szalona leci, czasem czuje jak mam mokro i patrze a tu plama na koszuli.
jestem wrrrr. Byłam dzisiaj na KTG i wszystko super, ruchy, puls, cisnienie moje itd ale skurcze nie nadchodzą :-(. Zapytałam lekarza o to kiedy jest możliwy porod skoro 3 tyg temu zaczął mi lecieć czop i jakis tydzien temu sie skonczyło - odp., ze niema reguły, wcale nie musze rodzić za dwa tyg. od momętu złażenia czopu.Także czekam na dalszy ciąg. za dobrze temu mojemu mężczyźnie we mnie juz nie wiem kiedy sobie wyjdzie.

Asia S ja mam to samo mnie też siara od tygodnia jak szalona leci, czasem czuje jak mam mokro i patrze a tu plama na koszuli.
, bo do karmienia to sobie kupiłam 80 E
;-)