reklama
Dzien doberek
Ja mam za soba nieprzespana noc...
Kaszlałam, smarkałam- ogolnie padaka
na piatek umowilam sie z lekarzem na spotkanie w sprawie porodu, musze jeszcze wybrac polozna, jakby co mam dwie na oku;-)
Boje sie porodu chyba coraz bardziej
Chce dotrawac chociaz do 20 stycznia
Ja mam za soba nieprzespana noc...
Kaszlałam, smarkałam- ogolnie padaka
na piatek umowilam sie z lekarzem na spotkanie w sprawie porodu, musze jeszcze wybrac polozna, jakby co mam dwie na oku;-)
Boje sie porodu chyba coraz bardziej
Chce dotrawac chociaz do 20 styczniajoooaaa1
Styczniowe mamy'08
Ja tez mam nadzieje ze wcześniej urodze, ja bym chciala w 39 tyg urodzic, tak wiec mojemu adasiowi powiedziałam ze od 15 sexik rano w południe i wieczorem hihihi
Jutro jadę do łodzi na pierwsza wizytę u nowej pani ginekolog ,ktora bedzie mi odbierała z jej ojcem porod.Ciekawe co mi powie, może ze juz musze zostać w szpitalu?! chce miec kacperka juz na rąćzkach!
Jutro jadę do łodzi na pierwsza wizytę u nowej pani ginekolog ,ktora bedzie mi odbierała z jej ojcem porod.Ciekawe co mi powie, może ze juz musze zostać w szpitalu?! chce miec kacperka juz na rąćzkach!
ewa_adu
Fanka BB :)
Idę dziś o 15 do gina. Dziś dowiem się kiedy mam się zgłosić do szpitala na cc. Już się nie mogę doczekać. 

A w ogóle to strasznie mnie swędzi brzuchol. I mam takie mrowienie na brzuchu, chwilami czuję jakby skóra jakaś martwa była. Wy tez to miewacie? Aż wstyd mi będzie pokazać doktorkowi brzucho bo cały podrapany jest
Miś się śmieje, że mi ręce przyklei do pleców, ale to swędzenie jest silniejsze ode mnie 

A w ogóle to strasznie mnie swędzi brzuchol. I mam takie mrowienie na brzuchu, chwilami czuję jakby skóra jakaś martwa była. Wy tez to miewacie? Aż wstyd mi będzie pokazać doktorkowi brzucho bo cały podrapany jest
Miś się śmieje, że mi ręce przyklei do pleców, ale to swędzenie jest silniejsze ode mnie 

dori
Ja już nie wiem jak mam z moim mężem rozmawiać. On mówi, że da się dopiero zmolestować jak już będzie po terminie. Narazie widocznie dzidzi jest dobrze w brzuszku i on nie przyłoży się do tego żeby go stamtąd wypędzać. A ja już nie wyrabiam. Od 2 nocy prawie nie śpię, w dzień mały jest spokojny za to jak się kładę do łóżka to mało mi brzucha nie rozniesie nie wspomnę już wędrówkach do toalety. Wracając z jednej wizyty tam, po drodze już mi się chce znowu. A w święta już myślałam, że to lada chwila.
ewa_adu
oj pumi ja też baaaardzo!Ja juz wymiekam- chce juz isc na porodowke!!!!!

jak się zbliża noc to aż nie raz chce mi się płakać. Bo strasznie się wtedy męczę. Spać nie mogę od kilku dni. Ciągle się wiercę, latam do kibla , mam zgagę jak cholewka. Po prostu koszmar. Ale liczę na to, że jeszcze tylko kilka dni.ewa_adu
dori mój też się nie da namówić
przed świętami się dał, ale potem całą noc miałam skurcze i bolał mnie brzuch. Wzięłam dwie no-spy i mi przeszło. Od tamtej pory nawet nie chce o tym słyszeć 
przed świętami się dał, ale potem całą noc miałam skurcze i bolał mnie brzuch. Wzięłam dwie no-spy i mi przeszło. Od tamtej pory nawet nie chce o tym słyszeć 
G
goscinnie
Gość
Od samego rana Dawidek pupine wypina i mnie czysci jak cholera. Wiecie jak ja marze, zeby juz urodzic. Zostało mi teoretycznie 9 dni ale jestem juz wykonczona i chce juz tego uparciucha 3mac na rękach. Nawet Marek, który ciagle powtarza i dobrze, ze siedzi wyjdzie kiedy bedzie chciał, powiedział wczoraj,ze juz go chce bo chce już go dotknąć i być juz w 100% tatusiem.
reklama