reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

U mnie kolejny dzien bez skurczy :wściekła/y:. Nic nie działa na tego mojego synka. Spacer, łażenie po schodach, sex i ................ ZERO nic NADA.

reklama
Wiem, ze kazda kobieta inaczej przechodzi ciaze, ale czy ktoras z Was juz rodzila i moze mi powiedziec, czy jezeli nawet urodze dzisiaj to czy bede wponiedzialek w stanie chociaz na godzine jechac do szkoly, czy raczej nie bedzie to mozliwe. Jak dzwonie do mamy to ciagle mi powtarza ze zaraz po urodzeniu musze o siebie bardzo dbac bo bede bardzo oslabiona i ze nawet maly wysilek moze spowodowac krwotok, czy to prawda?

Gosia ale każda z nas jest inna i każda inaczej dochodzi do Siebie po porodzie ale wątpie, ze jezeli dzisiaj urodzisz to w poniedziałek pojdziesz do szkoły. Po 1 krocze, bedzie cie tak napierdzielac, ze głowa mała, bedziesz krwawic jak prosie i do tego dochodzi nawał pokarmu a jak ci zrobią cc to wogole zapomnij - także słuchaj mamy ona wie co mówi.

Albi, czytam ten horoskop i sie usmialam, moja siostrzenica sie urodzila 13 stycznia, moja siostra stosowala specjalna diete przez ciaze/karmienie ktora wg hinduskiej filozofii wplywa na charakter dziecka ..takie tam.:nerd:

Ruda Malpeczka- Kajeczka wykancza wszystkich:-D:-D:-D:-Duparciuch, nerwowa, placzliwa jako niemowle, nie usiedziala nawet sekundy,jak pilnowalo jej 3 osoby to po godz wszystkie byly juz nerwowo wykonczone, zywy ogien!
Oprocz tego rozpieszczona przez starszych rodzicow(38, 43 lata) do szpiku, tak czy inaczej DAJE POPALIC, OJ DAJE! hehe a miala byc cicha, spokojna dziewczynka- taki byl plan mojej siostry:-)
Co ma byc- charakterek naszych pociech, to JUZ jest:cool:

Cześć mamuśki ;-)
SGosia: Jakbym miała dzisiaj urodzić, to nawet bym nie myślała o pójściu gdziekolwiek w poniedziałek :-D
Dzisiaj w końcu może się uda te liście malin zakupić, jak mąż się wyrobi (ma dziś pierwszy dzień pracy po świętach :-)), bo ja dupska z domu nie ruszam, tak jest cholernie zimno :baffled: Poza tym krzątam się po domu i robię różne porządkowe rzeczy, bo potem czasu już nie będzie, a ja na dodatek mam taką straszną ochotę na sprzątanie i przestawianie teraz :-D Łóżeczko już złożone i 'oprawione', czeka teraz tylko na swojego małego lokatora :tak: CHCĘ JUŻ URODZIĆ!!!!!

Dziewczyny, wiem ze panikuje ale nie mam tutaj z kim pogadac i nikogo zeby zapytac wiec pytam Was. Wlasnie zauwazylam, ze "wyszlo" ze mnie cos gestego i bylo lekko zakrwawione czy to cos zlego?

reklama
Do góry