reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pytałam 3 lekarzy i mi powiedzieli, ze nie mozna usunać miesniaka podczas cc. Macica jest tak osłabiona, ze może dojsc do krwotoku za dużo na raz dla niej by było. Zresztą poto aby pozbyc sie miesniaka na zawdze trzeba amputowac macice inaczej nawet jak sie go zeskrobie i tak odrośnie.
Trzeba z rok po porodzie sprawdzić jakiej jest wielkości.

reklama
Esti, przyjmij i ode mnie gratulacje!!! Zobacz jak to jest, łazimy do lekarzy pełne nadziei, że jesteśmy pod pewną, dobrą opieką, my i nasze dzieciątka, a tu taka historia...jak dobrze, że już wszytsko pod kontrolą, na pewno wszystko będzie już dobrze czego Tobie i Waszemu Synkowi życzę :tak:

Albi, dzięki za info. Wypytam gina za tydzień. Niech on zdecyduje, nie będę dyskutować, nie ma nic ważniejszego niż zdrowie Maleństwa :)

qrcze usunięcie macicy w tak młodym wieku:szok: moze powodować ogromne zmiany w organizmie:-(
przesyłam linka dla Albi bo znalazłam jak do tej pory najtańsze wózki maxi cosi
W

Normalnie wkurzam się

próbuje nagrać tego mojego harcerza podczas harców;-)
i normalnie za każdym razem kiedy biorę aparat w rękę to on automatycznie przestaje, a kiedy mi juz ręka cierpnie, i wyłączam to on znowu zaczyna. chyba przeczuwa podstęp:-D:-D:-D

ale jak sę urodzi to już mnie tak nie wykiwa:no::no:

Sylka a wies, ze X-landera tez poasuje Maxi Cosi fotelik i wózek jest niczego sobie. 1500 zł gondola + spacerówka do tego, adapter do MC, torba do wózka wraz z przewijakiem, folia przeciwdeszczowa.
Wózek Polski a trzeba wspierac gospodarke narodową ;-).

wiem wiem, :tak::tak:
bo jako pierwszy wybrałam x-landera, potem podobała mi się causlplay ale MC do niego nie pasują, ale ostatnio byłam w sklepie i była tam pani z wózkiem Jane Nomand no i starsznie go zachwalała. tylko, ze jest to model z 2007 bo w kolekcji 2008 już go nie ma nie wiem dlaczego:confused:
i teraz poluje na niego biorąc pod uwagę, ze jest bardzo lekki. wózek spacerowy waży 6,5 kilograma.
Nomad ( stela

qrcze coś mi posta wykasowało
pisałam, ze spacerówka waży 6,5 kilograma

a x-lander owszem w przystępnej cenie ale jakiś taki potężny mi sie teraz wydaje, bo jeszcze parę miesięcy temu to mówiłam, ze ten i żaden inny.:sorry2:

reklama
Do góry