reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Anja ja też nie mam żadnych objawów, mimo wszelkich starań żeby Mala zechciała wyjść na drugą stronę brzunia... szoruję podłogi, zbieram zapałki każdą z osobna z podłogi i wchodze po schodach na czwarte piętro i nic! zaparła się!! może spotkamy się w szpitalu :)

czesc Kochane
wczoraj dostalam smska od Momi:
dziś o 19:35 przyszła na świat Klara-3740 i 56 cm- 10 w skali Apgar- jest cudna!!!

takz,e kolejna z nas sie rozdwoila:)
Kamalodz bardzo Ci wspolczuje, bo koncowka ciazy a tu taka sytuacja, jestem pewna, ze Maluszek poczeka na Tatusia, wiec nie martw sie sama nie bedziesz!!
dziwne to zycie jest, u mnie 2 miesiace temu- wykryli u tesciowej guzka na piersi- wszyscy pokichani... ale okazalo sie, ze nie zlosilwy i ma przyjsc za 2 lata do kontroli:)
ostatnio tesciu robil badania i powychodzily straszne rzeczy- ze mial zawal, ma miazdzyce jak 90 latek- a jest po 50tce i duzo innych diagnoz- masakra,a tesciu to gosciu, ktory kocha zycie....
a ja przez to mam schizy, bo boje sie, ze u meza rodziny co chwile cos wychodzi z chorobami, u mnie spokoj i, ze bedzie naodwrot- wiecie o co chodzi- grrrr ale ja tego nie lubie.... wiem, jestem poj...na.....
Joasia33 mam zupelnie tak jak Ty Julek tez wazy 3500... 13 termin bo jednak zostal stary, a gin powiedzial, ze raczej przenosze, pytalam czy bedzie duze dziecko, bo kiedys wspominal o CC ale powiedzial, ze bedzie gdzies 3800 do 4000 najwyzej, wiec poki co czekam, jak na nastpenej wizycie- 15 okaze sie ze maly duzo wazy to bede z Nim powaznie gadaco CC, bo martwie sie o Julka... ja jestem drobna i nie wiem jak dziecko 400kg mialby ze mnie wyjsc... bardzo mi zalezy na natruralnym, ale Juelk najwazniejszy........
w nocy kurw...alam strasznie, bo cale cailo mnie swedzi- zadne kremy, na fissan to juz mam uczulenie, osoatnio jeszcze na brzuch dziala zle z olaya aktywnie nawilzajacy, ale juz nic, zupelnie nic na mni e nie dziala, wyniki badan watroby sa dobre wiec to poprostu uroki koncowki- juz mam dosc, meza bym rozszarpala w nocy ze zlosci... wszyscy mni wkurzaja..... odzywki typu: Ty jeszcze nie urodzilas, albo jaki masz wielki brzuch, dziecko to chyba bedzie wazylo 15 kg - wkurw....a mnie masakrycznie.... ludzie sa bezczelni i nietatktowni..... ciekawa jestem kiedy mam byc gruba jak nie w ciazy??!! albo ostatnio moja bratowa(ktora b lubie) powiedziala, Jezusssss jaki masz brzuch, albo sie obnizyl albo sie zmienil.... Ty bedziesz na pewno zaraz rodzic- wku... bo wiem,ze zaraz niestety nie urodze..... wiem, ze to hormlny buzuja, ale dali by sobie spokoj....!!!!!!! to tyle......
narazie
milego dnia Zycze
buziaki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry