reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dziuba, Z moim obserwacji wynika ,ze najszybciej rozdwajaja sie te "bezobjawowe", wiec mam nadzieje,ze mnie lada dzien tez chwyci, lykam wiesiolek i pije paskudne zielsko:cool:
we wtorek ide na konsultacje do dr Zalewskiego z Zaspy , czwartek spotykam sie z moja polozna.

see y na Zaspie!

reklama
My dziś po ostatnich zakupach. Kupiliśmy malutkiemu fotelik samochodowy CHICCO SYNTHESIS XT-PLUS
A przy okazji kupiliśmy też Julce, gdyż ze swojego powoli wyrastała.
Zakupy się udały :-D:-D:-D

Załączniki

• 271e8afca8f2ce6c52bca195105fb2df500x500.jpg
    271e8afca8f2ce6c52bca195105fb2df500x500.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 32
  • 05aaaaaaaaaaaaaaaaac7acdc2b01349685bca4e9c989cafd500x500.jpg
    05aaaaaaaaaaaaaaaaac7acdc2b01349685bca4e9c989cafd500x500.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 31
Czesc wszystkim mamuskom

Przeogromne gratulacje dla wszystkich rozdwojonych mam i ich pociech. Niech rosna zdrowo i niech daja duzo radosci swoim rodzicom.

My juz jestesmy w trojke w domu. Lekarze zrobili nam prezent na swieta i 24. 12 moglam zabrac malenstwo do domu.

Nie odzywalam sie juz prawie 3 tygodnie. Ukradziono mi laptop. Teraz mam nowy i doslownie przed 10 minutami maz zainstalowal internet. Nawet nie probuje sie doczytac tego co nadrukowalyscie:-D

Serdeczne pozdrowienia i najlepsze zyczenia noworoczne.

Witam, ja dzisiaj padam na nos, moje dziecko dopiero od 2 godzin śpi a cały dzień marudziło........chyba brzuszek:-(
A ja mam problem, bo mały nie chce jeść z cycki.. w szpitalu nauczył się z butelki i muszę ściągać i dawać mu butlę..............w poniedziałek przychodzi do nas położna to może coś doradzi:tak:
Momi gratulacje, wszystkiego dobrego niech Klara się dobrze chowa i zdrowo rośnie:-)
Ja się zaliczam do tych bezobjawowych i mi czop zaczął schodzić przed samym porodem

reklama
Do góry