reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Anja- a skad ty masz informacje ile Dziuba ma lat?
ja najpierw planowalam ze jedno machne a potem do 2 lat drugie- ale juz mi sie odwidzialo. Ja mam 28 lat, wiec jak bede miec kolo 32 zaczne myslec nad drugim -za pozno nie bedzie

reklama
Pumi takie plaskie to my od razu nie bedziemy, ale czort, bylam chuda przez ostatnie 30 lat i nikt mi nie placil za pilnowanie kalorii, teraz to wale, najwazniejsze jest dziecko,
nie musze nic udowadniac juz nikomu plaskim brzuchem:-D:-D:-D
Porycz sobie kobito, co tam, pusc sobie jakas sentmentalno muze i porycz do kotleta:-)ulzy ci!

Do formy wrócicie szybko, ja mam prawie płaski brzuchi 2 kg jeszcze do zrzucenia do wagi sprzed ciąży:-)
A po porodzie to jest najśmiesznej, bo w jednym momencie robi się plaski brzuch i zostaje taka śmieszna skora, tka wisząca roziągnięta

reklama
Aha Forum Wyprowadzily Sie Listopadowki I Grudniowki, Jestesmy Na Topie Forumowym:-), Wszystko Pieknie Ladnie Tylko Objawow Brak

Do góry