reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Kasia trzymaj się cieplusio i wracaj z dzidzusiem...Bądź dzielna!!!!!!!
Asia to chyba ty pisałaś ze bóle porodowe to 80% a ja miałam do 140%:tak::tak::tak: A u was dziewczęta jak było????

:-)dziewczyny przypomnijcie mi jakie dokumenty musze zabrac ze soba do szpitala .walizke z rzeczami mam spakowana i sprawdzona juz dawno i to wiele razy.:-D ale dokumenty dopiero bede dzis wieczorem pakowac.i niechce czegos zapomniec

Majopa- od 80% podobno sie zaczynaja. Ja nie wiem jak jest dokladnie bo jeszcze nie rodzilam:-Dtak mi mowil lekarz..
A z czekaniem...no rzeczywiscie chyba trzeba poddac sie losowi, czasowi...nic nie poradzimy
Magiczne slowo- CZEKAĆ
tylko ile mozna?;-)

Widzisz Masiek jaki mamy rozrzut- od grudnia az do lutego sie rozciagamy- a co! niech nas rozslawia na cale forum hihihihi
Dzwonil moj kochany P. i mowi, ze jedzie na Boro Park( daleko) ale jak cos sie zacznie to mam sie nie denerwowac bo zdarzymy dojechac do szpitala. Ja na to - ze ja dzis nie urodze bo sie nie czuje jak na porod a to podobno sie czuje. A P. mi mowi ze on czuje hihihihihi- ciekawe jak ? w kosciach go lamie czy co
xx_smiech_big.gif

czesc :-):-)
musze powiedziec ze udaly sie nam te nasze dzieciaczki wszystkie sa cudowne
jesli chodzi o diete karmiacej mamy to Karolek mial juz podana kapuste pekinska chinszczyzne pizze paczki pieczone mieso z owocow jadlam tylko jablka jem tez wszystko z mleka ale nie w owocowych smakach nie zauwazylam zadnych oznak alergii lub kolki i oby tak zostalo,acha i schudlam 10 kilo :tak:

reklama
Do góry