reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ewciu trzymaj sie kochana.....na pewno będzie ok.Biedny maluszek...ale inhalacje są naprawdę skuteczne i na pewno szybko wróci do zdrowia.:tak:
Dziuba Olisiowi niestety delikatnie się przecierają............tak kręci tym łebkiem że niedługo łysy będzie......:-D:-D:-D
Pumi dla mnie Dominiczka to wykapany tata:-)

reklama
Girly witaj z powrotem...... :tak:fajnie że miałaś taki szybki i lekki poród.A jak Ci zdejmą szwy to nie będziesz o niczym pamiętać..Jak masz w domu koło ratunkowe takie dmuchane to sobie na nim siadaj albo specjalna poduszkę......rewelacja...ja miałam poduszkę..Nic nie boli i można sobie siedzieć wygodnie

Gratuluję wszystkim rozdwojonym! To już chyba komplet :)
Ola śpi, mąż śpi.
Siadają u nas lawinowo relacje małżeńskie, które nigdy nie były "naturalne" w sensie "na dobre i na złe". Bardzo się starałam sprostać wszystkim oczekiwaniom od prowadzenia domu po swój wygląd (fitness trzy razy w tygodniu), łóżko. Jak jest miesiąc po porodzie wiecie. Nie mogę ruszyć ośmiu kilo, które mi został z 21. Chyba zaniecham w ogóle nawet słodkich herbatników :( o wyglądzie brzucha nie wspomnę. W nic nie wchodzę, a nie mam jak jeszcze wyrwać się po jakąś odzież. No i chodzę "po domowemu", błysk w jego oku zobaczyłam dopiero gdy musieliśmy wyjść do lekarza, założyłam kozaki szpilki, plaszcz z liskiem. No a w domu nadal spodnie z gumą :( Tak że komunikacja zeszła tylko do spraw Oli i źle mi z tym, bo bardzo kocham męża, w każdym razie nieustająco pragnę z nim być.

Ze spraw podstawowych - dzieciowych. Ola ma trądzik niemowlęcy. Byliśmy u dermatolog dziecięcego, przepisała płyn na okłady i pomaga, ale buźka mojej córuni wygląda niedobrze i nie wiadomo kiedy to przejdzie. Przytrafiło się to waszym maleństwom? Jak sobie radzicie? Opowiadam jej teraz bajkę o brzydkim kaczątku. Jak dobrze, że ONA jest :)

Ewa trzymamy za ciebie i malego kciuki bedzie dobrze
mam pytanko ile dajecie w butelce malenstwom mieszanki bo Karol wypija 90 ml i dopija cycem czasem wypije tylko 30 albo 60 i tez pije cyca no i jak czesto cycek wiadomo na zadanie a jak ma wygladac takie karmienie mieszane.Az wstyd trzecie dziecko a ja nie wiem co robic

Nasz mały za tydzien niecały skończy 2 miesiące i wypije od 90 do 160 nawet jak ma dobry chumor...

joasia u mnie relacje tez takie sobie tzn maz nie widzi zadnego problemu ale ja pare razy juz poplakalam sobie bo jestem wykonczona fizycznie i psychicznie i mam wrazenie ze sobie nie radze a najbardziej mnie wkuzyl wczoraj jak poszlam siku Karol sie obudzil i tak plakal ze az zsinial a mezus spal w najlepsze bo nie slyszal (luzeczko stoi kolo naszego luzka) jeszcze dzisiaj przyjezdza moja siostra z niemiec bardzo ja kocham ale jest klopotliwym gosciem i w piatek mialam swiniobicie a maz dzwoni zebym po niego pojechala do pracy bo nie chce mu sie przyjsc a ma 800 metrow do pracy. mozna sie wykonczyc

reklama
Do góry