e-stera
Fan(ka)
Witam!U nas słonka nie ma ale jest cieplutko.Byliśmy u lekarza.Oliś na policzkach ma jakąś alergię, którą zadrapał i wdał sie stan zapalny.....mamy maść z antybiotykiem i Clemastinium, w tydzień powinno przejść
Sylka ja chodzę codziennie na spacery , odkąd możemy chodzić to nie byliśmy tylko raz bo bardzo silny wiatr był i mroźny.A jak jest chłodniej to chodzimy na krócej.Nam dzisiaj znowu lekarka kazał codziennie chodzić na spacery!.Zresztą mamy wózek z gondola to nawet nie ma możliwości żeby małego powiało.Jak na razie nie miał nawet katarku.

Sylka ja chodzę codziennie na spacery , odkąd możemy chodzić to nie byliśmy tylko raz bo bardzo silny wiatr był i mroźny.A jak jest chłodniej to chodzimy na krócej.Nam dzisiaj znowu lekarka kazał codziennie chodzić na spacery!.Zresztą mamy wózek z gondola to nawet nie ma możliwości żeby małego powiało.Jak na razie nie miał nawet katarku.

i tak do 24..miedzyczasie znowu ja nakarmilam i nic ale spala do 5rano potem papu i zasnela o 6 obudzilysmy sie o 9;30 wrescie super wyspana!!!!ale przez te 6godz to myslalam,ze padne:-(