reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
No no wszystkiego najlepszego dla Olisia:tak::-):-):-)

czas leci u nas (na kwietniówkach) rozsypała się już jedna mamusia, na razie trzymamy kciuki za jej maleństwa:tak:. A mi zostało już tylko 5tyg. i będę miała mojego Leonka przy sobie:tak:

Esti- no gratulki dla Twojego malenstwa:-D
A my dzis bylismy u pediatry bo wczoraj polozna stwierdzila ze ta zoltaczka ktora sie utrzymuje jest niepokojaca. Dostalismy skierowanie na pobranie krwi. Jutro beda kluli mojego slodziaka:-(
Jedyna pocieszajaca rzecz- Borysek wazy 3450. wiec tyje. Kawal chlopa:-D
Poza tym znowu noc nieprzespana- Esti podaj przepis na spanie calonocne malucha.
Malemu nadal sie ulewa no i od wczoraj brak kupki:confused:
Dziewczyny co Wy serwujecie sobie na obiaki bo ja juz nie wiem co mozna jesc a co nie- juz mam glowe pelna od tych rad wszystkich

kwietniówka Niebo urodziła 31tc bliźniaki i z tego co nam przekazała jeden był słaby:-( więc wszystkie się modlimy żeby oba chłopaki wróciły do domu całe i zdrowe:tak:

Fajnie bliźniaki.:-)trzymam wobec tego kciuki żeby wszystko było ok:tak:
Asia on ma to po mnie.:-Dja jako dziecko byłam aniołkiem.................leżałam grzecznie jak byłam malusia........spałam całą noc
A mówiłaś o ulewaniu dla pediatry?My dostaliśmy Debridat i pomaga nam.Oliś ulewał w środku i było słychać bulgotanie jak go się trzymało w pozycji pionowej.Ale skoro dobrze przybiera na wadze.....
A mocno ulewa?
Bo jeśli po posiłku w ciągu 1 godziny 3 razy to można podejrzewać refluks.A może on się przejada?Oliś ja za dużo zje to ulewa
A co do jedzenia.ja jadłam wszystko duszone i gotowane a potem zaczęłam smażone i nic nie było.Teraz to jem wszystko bo nie karmię.
A co do kupki.maluch karmiony piersią może nie robić kilka dni. .. a jak się meczy to daj mu Plantex-taka herbtka dobra na kolki też jest

reklama
Asia- maluchy karmione piersia moga nawet kilka dni nie robic kupki i podobno to normalne- polozna mi mowila. Ale wazne jest zeby chociaz 6 mokrych od siku pieluch na dobe bylo.
ja generalnie jem pelnowartosciowe ciemne pieczywo z wedlina na sniadanie, potem ze 2 jakbla, banana, serek waniliowy Darek, biszkopty i kakaowe ciastka, naobiad warzywa duszone, gotowany kurczaczek, kus kus lub ziemniaki i na kolacje tez jaks kanapka. Brakuje mi pomyslow na urozmaicenie obiadow.

Do góry