helena-lidia
Styczniowe mamy'08
malzenstwa chrzestnych sie podobno rozwodza ja bylam w 7 mies ciazy z Wiktoria jak trzymalam do chrztu mojego bratanka i jakos wszyscy sa zdrowi choc moja mama zna ten przesad a tak wogule to jest u mnie siostra i juz mnie wkuzyla glupimi tekstami bo decydujac sie na trzecie dziecko zniszczylam sobie zycie ona sama tez ma tyle glupia idiotka a tak wogule zachowuje sie jak chrabianka siedzi i je caly dzien nawet naczyn po sobie nie sprzatnie a po obiedzie stale stwierdza znowu nie ma deseru bo kostka czekolady jej nie satysfakcjonuje i jeszcze trzeba sie opiekowac jej 3 letnia corka bo siedzi u mnie z moimi dziecmi wiec picie siusiu itd na mojej glowie a jak moja mama bieze Karolka na rece to sie krzywi ze dziecka sie tyle nie nosi

Wpływ koloru sierści chomików na opady w Burkina Faso... :-)
.Jedne z futrem na zimę przyszła a drugie jak raz na teraz........ale za to obcas 8 cm!Uwielbiam wysokie obcasy

wczoraj prof Maciej Giertrych wydal expose gdzie potepia kobiety ktore lukaja pigul antykon bo zdziry zagrazaja ludzksci i przyrodzie, bo wraz z moczem hormony trafiaja do stawow gdzie szkodza ryba i kaczka a potem wraz z hydroobiegiem trafiaja do wody i maja wplyw na plodnosc mezczyzn
od poniedzialku bede wplywala niekorzystnie na rybki i kaczusie w stawach..kur..a co za dol!!!!!!!!!!!!