reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

malzenstwa chrzestnych sie podobno rozwodza ja bylam w 7 mies ciazy z Wiktoria jak trzymalam do chrztu mojego bratanka i jakos wszyscy sa zdrowi choc moja mama zna ten przesad a tak wogule to jest u mnie siostra i juz mnie wkuzyla glupimi tekstami bo decydujac sie na trzecie dziecko zniszczylam sobie zycie ona sama tez ma tyle glupia idiotka a tak wogule zachowuje sie jak chrabianka siedzi i je caly dzien nawet naczyn po sobie nie sprzatnie a po obiedzie stale stwierdza znowu nie ma deseru bo kostka czekolady jej nie satysfakcjonuje i jeszcze trzeba sie opiekowac jej 3 letnia corka bo siedzi u mnie z moimi dziecmi wiec picie siusiu itd na mojej glowie a jak moja mama bieze Karolka na rece to sie krzywi ze dziecka sie tyle nie nosi

reklama
Co co przesądów to mówili mi żebym nie nosiła łańcuszków na szyi bo dziecko będzie okręcone pępowiną, Kacperek urodził sie bez okręcena pępowiny, bo była krutka i gruba, nie było możliwości zeby mały sie okręcił, bzdury z tymi przesądami! a WSZYSCY CO TAK MÓWIĄ TO PRZEWAŻNIE KATOLICY KTÓRZY POWINNI WIERZYC w Boga a nie w jakieś zabobony!
Czy waszym maleństwom też porobiły sie pajączki na poiczkach? bo moj dostał takich pulasów i pojawił mu sie pajączki:(

u mojej Tyni z kolei chyba się ciemieniuszka rozwija... cholera czeszę ja ciagle i smaruję oliwką, znacie jeszcze jakieś skuteczne sposoby zeby zapobiec temu??

jooaaa, mój też ma takie pajączki - w pon będę u lekarza na szczepieniu to ewentualnie zapytam:dry:
dziuba, na ciemieniuszkę nic innego - przed kąpielą naoliwić i wyczesać a później umyć główkę.

Ło matko. Dajcie spokój z tymi przesądami :-D Wpływ koloru sierści chomików na opady w Burkina Faso... :-)
My na dzień dzisiejszy nie chrzcimy dziecka.

Sylka mnie lekarz powiedział, ze jak chce zeby mięsnie brzucha dobrze mi sie pogoiły to mam zaczac je ćwiczyc za poł roku. Inne partie ciała można cwiczyć jak juz przestało cie bolec.

A tu cos dla przesądnych:
> > > > > > > To jest jebany łańcuszek szczęścia, wyślij go kur wa
2684 osobom to > > będziesz miał(a) farta i znajdziesz 2 zlote na ulicy. > >
> > Jeśli tego nie zrobisz w ciągu 3 minut to Ci upier doli łeb przy samej >
dupie > > jak będziesz z pracy wracał(a)! > > Stefan nie wysłał i zniknął,
Jadźka nie wysłała i wraz z całą rodziną > zdycha > > teraz na ebolę. > > >
> PAMIĘTAJ TO NIE SĄ KUR WA ŻARTY > > > > Liga przeciwników bezsensownych
łańcuszków internetowych > > > > > > > > > > > > > > --

Na ciememiuchę dobra jest Olejuszka ze "Skarbu matki"- podobno lepsza niż zwykłą oliwka,psiapsióła wypróbowała i chwali, 2 razy tylko użyła i po problemie.Trzeba porządnie nasmarować , najlepiej 2 godzinki przed kapiela i jeszcze cieńka czapeczkę nałożyć.Potem wyczesać i z głowy.
A Olisiowi za to skórka na głowie się przesusza i łuszczy, kąpię w Oliatum i nic.
A ja dzisiaj byłam na zakupach i nogi mi w tyłek włażą.....ale się opłacało:-)obkupiłam się..kupiłam 2 pary kozaków.........wyprzedaż w sklepach są 2 pary skórzanych butów za jedyne 300 zł:tak:.Jedne z futrem na zimę przyszła a drugie jak raz na teraz........ale za to obcas 8 cm!Uwielbiam wysokie obcasy:sorry2:

Przesądy, zabobony...........już tak durne są.......ja w nie nie wierzę.........sąsiadki dziwiły się czemu czerwonej wstążeczki do wózka nie przyczepiłam........:-D.Jeszcze twgo mi brakuje.wstążeczek przy wózku:baffled:

reklama
Albi dobre:-D
Ja nie bede komentowac w/w zabobonow bo i po co:no: wczoraj prof Maciej Giertrych wydal expose gdzie potepia kobiety ktore lukaja pigul antykon bo zdziry zagrazaja ludzksci i przyrodzie, bo wraz z moczem hormony trafiaja do stawow gdzie szkodza ryba i kaczka a potem wraz z hydroobiegiem trafiaja do wody i maja wplyw na plodnosc mezczyzn:wściekła/y:od poniedzialku bede wplywala niekorzystnie na rybki i kaczusie w stawach..kur..a co za dol!!!!!!!!!!!!:-D

Do góry