reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Esterka a te o pojemności 260ml to też takie szerokie są u góry tam gdzie się tą końcówkę ze smoczkiem przykręca??

reklama
Ja mam laktator Avent, butelki, smoczki, sterylizator i podgrzewac. Wszystko Avent i wszystko używane kilka razy dziennie.

ja smoczki tez Avent, jeden juz moja Martyśka popsuła, tzn zrobiła sie w nim mała dziurka więc kupilam dwa nowe, niestety nowe jej nie podch9odzą, chyba jej sie guma wyrobiła albo coś, nie wiem... ale 16zl stracone... chyba że sie do nich przekona! jak je pogryzie doszczętnie to bedzie problem jak bedzie plakać bo te nowe jej nie podchodzą...

moja dzis daje popalic caly dzien:wściekła/y:, zawsze spi 3 godz a jak wychodze z nia na spacer to pote nadmiar wrazen miesza jej chyba wglowie i wogole nie chce spac:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:wiec w tym ryku zrobila golabki, pieczen indyka i yakisoba(takie japonskie danie)i nic nie zjadlam bo przyszedl koles i rozpier.....nam cala kuchnie i wylaczyl wode-chlerny remont nigdy sie nie skonczy:angry::angry::angry::angry::angry:ide se palnac w lep

Ja kupiłam małemu smoczek chicco 0- 3 miesiącebo są najmniejsze ze wszystkich jakie widziałam do tej jego małej buźki:tak:.
DSC00386.JPG

Mam jeszcze z TT ale te są duże i długie i mały sie dławił jak mud dałam
Ale on smoczka uznaje tylko jak wychodzimy na podwórko........a jak wracamy do domu to od razu wypluwa...:happy2:

dzieki dziewczyny.
czyli canpol jednak podchodzi pod TT!!
Uf, bo juz myslalam ze bede usiala zrezygnowac z tych butelek...
Jeszcze dla pewnosci - Canpol podgrzewacz z serii Lovi czy inny??

A jeszcze jedno - czy ten laktator TT sie sprawdza?? Bo cena apetyczna...

caly dzien sie drze!!!!jestem tak zmasakrowana, zmeczona i glodna, zesie boje by jej czegos nie zrobic. caly dzien nie jadlam!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:co w ta dziecko wstapilo, ona nam zyc nie daje!!!

reklama
Anja, ja myslała, ze dzisiaj zwariuje. Dawid obudził sie o 1 i dał czadu do 8 rano, myslałam ze padne. Jeśc nie chciał, przewinięty był, brzuch mięciutki, na rekach go trzymam nic, sprawdziłam czy mu nie goraco, przebrałam i nic i tak kurcze przez 7h. Marek sie obudził i sie nim zajął przez godzine. Zasnął o 9, Marek wyszedł o 9:40 i zaraz sie obudził młody i szalał do 11. Zasnął ja z nim do13 potem wrocił Marek i sie nim zaopiekował i wkoncu mogłam pospać.
i tak wczoraj spałam 3 h, do godziny 12:30 i dopiero poszłam spac o 11 stej 13 stej. To wszystko przez to, ze dałam wczoraj spac młodemu, w sumie cały dzien spał a dzisiaj nie ma co, nie dajemu mu pospac. Za godzine kąpiel, jedzenie i zabawa bedzie nie pozwole, zeby spał.............ja zjadłam dzisiaj kanapke.

Do góry