reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
esti, Wybitnie jej się przestało podobać, bo żeśmy ją przekładali z miejsca na miejsce i fotki strzelali... ;-D Biedne dziecko :p Ciuszek był skutkiem naszej wyprawy w trójkę do centrum handlowego. :-D Mąż znalazł toto w H&Mie. :-) Czasami można tam znaleźć świetne rzeczy dla maluchów...
Albi, czegoś się nażarła dzisiaj? :-)

Albi, ja dziś zaryzykowałam okropne darcie się małej, żeby zjeść coś ciepłego. Inaczej bym zdechła z głodu chyba...
Kobity, ćwiczycie już? :-)

Witam witam po dłuższej nieobecności...Fifi jest dosyć zajmujący i jakoś dziwnie tak ma, że jak tylko włącze kompa to on się budzi z drzemki..hihi...czasem to nawet nie zdążę was doczytać tylko piszecie...;-)
Ja już ćwiczę od jakiegoś tygodnia...robie głównie brzuchy bo do wagi z przed ciąży wróciłam ale wszystko mam już troszke chudsze a ciut wiecej brzucha no i same rozumiecie...dziś ranoi to już setke machnęłam:tak:
Albi bardzo się ciesze ze z waszym maluszkiem w porządku ...kamień z serca prawda???

A, dziś ważyłam młodego. waży już 6 kg!!!!!!:szok:w 3 tygodnie przybrał cały kilogram, ale jak jest głodny to mam dziecku jeść nie dać...bosze szok normalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moj kochany synek zrobił kupe, wiec go przewinełam.....podniosłam jego nózki do gory i co..........?? obsrał mnie na maxa :-D, przewijak , ubranie, a szkoda gadac.

reklama
Do góry