reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

esti, Nie ma co czekać, pakuj Olisia i jedźcie jak najszybciej! Dziewczyny dobrze mówią...
Anja. To super, że jest już lepiej, jeszcze na dodatek sobie pospałaś, ho ho :-D
Mojej się dziś w nocy odmieniło i zamiast trybu 5h-3h-2h to budziła się co 2 godziny ;-( I pokasływała za każdą pobudką. No ale ona po szczepieniu, to nie przejmuję się zbytnio.
Dziś mamy wizytę w poradni preluksacyjnej. :-)

reklama
dziuba, kup krem oilatum i poobserwuj 2-3 dni jak po tym kremiku, jest troche drozszy od zwyklych ale bardzo dobry.
mam nadzieje,ze Esti pojechala, do 18 kupa czasu sytuacja moze ulec zmianie, a jak sie bardzo odwodni to moze byc zle i zostawia na dluzej w szpitalu, grrr:wściekła/y:

Anja, już właśnie zainwestowałam te 25zł i kupilam Oilatum, zobaczymy jak bedzie jutro, jak bez poprawy to pójdziemy do lekarza!
Esti pewnie pojechała, bo nie ma jej z nami, chyba ze Oliś daje popalić i musi sie zajmować Maluszkiem

Tak wogole to zapomniałam powiedziec, ze dostałam ze szpilata mnostwo probek róznych specyfików i miedzy innymi krem Emolium. Musze wam powiedziec, ze jest po prostu cudowny. Jak młody miał krostki na twarzy (potówki) to wszystkim probowałam dopiero po Emolium schodziło a jaką skórke ma piekną, jak go po kąpieli nim nasmaruje.

cholera, ale mi Mała wlaśnie afere zrobiła, 15min darła się normalnie tak ze aż mi w uszach teraz szumi, szok!! :szok::szok:
całe szczęście już wiem co na nią najlepiej działa - lampa!! w dużym pokoju mamy taką lampę na 5kloszy zwisająą, Mała się wpatruje w nią non stop, wyrywa że chce do lampy, śmieje sie pełną buzią i dziwi, normalnie jak w obrazek wpatrzona!! mogę chodzić dookoła pokoju i głowa jej chodzi tylko tak zeby widzieć lampę, noralnie jak zahipnotyzowana!! zobaczymy na jak długo to będzie działać żeby sie uspokoiła...

dziuba, Moja też uwielbia lampy i gapi się jak zahipnotyzowana :-D
Produkty Oilatum są super, mam emulsję do kapieli i kremik, skórka po nich jest taka super mięciutka i gładziutka :-)

Dawidek tez uwielbia nocną lapke. Jak lezy obok mnie albo na moim brzuchu to sie ciagle na niąpotrzy jak świeci.

hej dziewczyny, dawno sie nie odzywałam- przepraszam:)
Czy wam tez zatrzymała sie waga od jakiegoś czasu? do normalnej wagi pozostały mi 3kg, ale od 3 tyg moja waga stoi, nic nie spada!!! ćwicze, jem naprawde wyszukne rzeczy, chodze na aerobik, boję sie ze juz nie schudne.
Ja mam żel pod prysznic emolium, wczoraj pierwszy raz przetestowałam- super, musze jeszcze kupic dzisiaj kremik, bo małemu powychodziły krostki i tak nie ładnie wygląda.
Wkórzają mnie moja biodra, dośc ze miałam szerokie to teraz sa tragiczne, tylko w spodnie dresowe sie mieszcze, dzisiaj musze kupić sobie jakies normalne spodnie:(
Wczoraj byłam na szczepieniu, mały przytył 2 kg! waży 5 kg a ma 7 tyg, a jak wasze maleństwa, mój jak sie urodził miał 2850 ,wiec wszyscy mi mówią ze dobrze ze tyle przytył, a ja poprostu sie martwie ze bede miała olbrzyma!

Tobi też kocha lampy:-):tak:
jooaaa, Tobi urodził się 3950 a po 6 tyg ważył 6170, wyszedł juz poza normę, ale pediatra powiedziała zeby się nie martwić, dzieci różnie rosną, mają fazy wzrostu i potem waga staje, a do roku się dzieci nie odchudza:sorry2: zwłąszcza jak jedzą tylko z piersi:tak:

reklama
Joasiu mnie tez sie zatrzymała, z kim nie rozmawiam to kazda z moich mowi, ze im waga staneła a ruszyła sie nagle po 2 miesiacu. Jednej waga gwałtownie spadła w 6 miesiacu jak przestała karmic małego to poleciala w ciagu tygodnia 6,5 kg.

Do góry