reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ja mam dokładnie to samo!! od dwóch tygodni ważę tyle samo, chociaż ćwiczę, a jem tyle samo co wtedy kiedy chudłam w mgnieniu oka!! cholera, trzeba coś z tym zrobić!! :wściekła/y:

reklama
Joa kedy ty masz sile i czas na cwiczenia i areobik???:szok:nie martw sie waga i nie odchudzaj teraz,schudniesz spokojnie!

:-)czesc dziewczyny.moja waga rowniez stoi w miejscu.
kamilek jak codzien daje dzis popalic.je co 1,5godziny ,wcale niechce spac .od 5 do 7 rano ssal cyca puszczal i za dwie sekundy szukal spowrotem jak niemogl znalesc to zaczynam wrzeszczec wnieboglosy:szok:.juzzaczelam sie martwic ze niemam pokarmu ale sprawdzilam i mam duzo. mam nadzieje ze esti was posluchala i pojechala z maluszkiem do pediatry.

Dla nas Oilatum też jest dobre.
Pediatra u mnie była.......sama przyszła,nie zamawiałam wizyty do domu..Oli ok.:tak:Je co godzinkę po 40, 50 ml mleka.Zbadała go i jest wszystko dobrze.Po prostu dzisiaj mu się poprzestawiało wszystko i je mało a często.
Jak Wam napisałam ze napił się tylko wody to za pól godzinki zjadł 50 ml mleczka:tak:

juzzaczelam sie martwic ze niemam pokarmu ale sprawdzilam i mam duzo

Wiesz Kasia, jak mi mały dał ostatnio popalić przez te kolki to też myślałam że może on głodny i dlatego płacze. Ale sobie ściągłam do butelki żeby sprawdzić ile będzie to z jednego cyca 130 spokojnie ściągam. Więc chyba mu wystarcza. Więc czego co chwilę beczy ??:confused:

Mnie tez waga stanela...Nie przejmuje sie tym zbytnio bo figure mam juz taka w miare do przyjecia.I gdyby miala sie juz nie ruszyc to nie bede dramatyzowac! Ale Esti-to sie nazywa niedowaga jak mnie sie zdaje!:szok: Jakos ciezko uwierzyc w ten brzuszek...Mnie biodra tez troszke sie rozrosly.Chociaz i tak sie nieco "zeszly" zaraz po porodzie.Inaczej bym strasznie smiesznie wygladala :baffled: Taka mala z duuuza pupa :-) Nie sa to w prawdzie moje szczuplutkie bioderka,jakie mialam przed ciaza.Powoli zaczynam sie tez przyzwyczajac do rozstepow...Ale dziewczyny!Ciaza,porod...przezycia jak na wojnie-musza zostac jakies slady! :-D Spodziewam sie,ze przy okazji naszych szalenczych spacerkow i tak nadmiar kg zejdzie.Zostaly 3 tylko...

reklama
Ja ważę tyle co przed ciążą, dokładnie w marcu było 62:-) ale oczywiście celulit na udach i pośladkach a brzuch jeszcze ciągle wiotki i za duży:-(

Słuchajcie, byłam wczoraj u gina. Potwierdził to co przypuszczałam, po porodzie wszystko mam tam na dole porozszerzane, coś mi się tam poobniżało. Kazał czekać do trzech miesięcy po porodzie conajmniej, a jeśli nie wróci na miejsce, to wtedy chirurgia plastyczna:szok:. Czy Wy macie takie problemy? Bo mnie to właściwie nie boli i nie przeszkadza, ale przy myciu czuję.:baffled:
A i dostałam receptę na zastrzyk anty, depo-provera. któraś to bierze? Okres się po tym zastrzyku pojawia czy zanika zupełnie?

Do góry