reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
"Wydaje mi sie to nie jest forum na tematy religijne, mozna sie podzielic co z'chrztem ale tutaj udzielamy sobie rad w sprawach kupek i kolek a nie etyki i religii
sorry2.gif
i niech tak zostanie!"

Święta prawda!
no przepraszam bardzo !!! ze wogole sie udzieliłam...

słuchajcie istnieje coś takiego jak wolność słowa ale wolność słowa kończy sie wówczas kiedy zaczyna wolność (np wyznania) innej osoby. To forum jest poświecone naszym problemom, naszym szczęściom, dzieciaczkom ale nie religi, wiec ucinamy ten temat i basta, bo to grząski grunt a każdy ma prawo do własnego patrzenia na te sprawy byleby w tym wszystkim nie ucierpiały dzieci i wy, reszta sie ułoży. KONIEC

Czesc Donia moje szczere gratulacje, dzidek wspaniały i wsp. z powodu Brata.
Słuchajcie skoro nam sie Donia ubjawiła to moze sie aOla pokaże i Jobo. Ciekawe co tam u tych Pan.

A ja tam myślę, że możemy rozmawiać na wszystkie tematy, byle z kulturą. :-) W końcu oprócz bycia matkami, jesteśmy jeszcze ludźmi... ;-)

tak agnie ale dyskusje na tematy religii sa grzaskie a prowadzic je na lamach tego forum troche bezsensowne

Kurcze ale czas zapiernicza Dawidek za tydzien w pniedziałek juz bedzie miał 2 miesiace :szok:. Mama nadzieje, ze sie jeszcze bedziemy tu "widywac" aż nasze dzieciaczki skonczą rok.

reklama
Do góry