reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
muchas gracias:-Dkot-killer zjadl 2 myszy, jedynie ogonki zostaly:szok:
mam pieknie podkrazone oczka a to byla bardzo przespana noc

Nadia jest fajniusia a Anja a ty chuda jak cholera i kobieto zrób coś z podkrązonymi oczami.
Kociamber rozkoszny a psiunia jak nacodzien traktuje mała??
aaaaaa zapomniałam wspomnieć twoja córeczka nazywa sie jak moja mama.

Sasza jest mojej mamy;-)wiec to bylo spotkanie nr1, ale pies uwielbia dzieci wiec nie ma problemu:blink:
oczy mam zawsze troche z sincami bo mam bardzo ciemna karnacje a to idzie niestety w parze, taka juz uroda! a do wagi z'ed ciazy to jeszcze jakies 1.5-2kg mi brakuje, generalnie jest ok, ale musze cos zrobic z ta opona a cwiczyc mi sie za cholere nie chce, moze ja wychodze jakos:baffled:plus duza ilosc wody:cool2:

Jak zauwazyłam po moich koleżankach to im sie brzucy same naciągały. Ja zaczełam ćwiczyć tydzień temu ale dzisiaj juz tego nie, zauwazyłam, ze po ćwiczeniach strasznie mnie rwie w ranie i bardzo ale to bardzo boli po prawej stronie, dam jeszcze odpocząc pociachanym miesniom. Od jutra zaczynam diete i koniec z jeżykami - jak nigdy nie lubiłam słodyczy to codziennie zjadac kilka jeżyków nie pomoze mi zrzucic zbedne kg.

salik agnieszka.nie miałam na myśli Twojego posta:tak:, aja tylko cytowałam jak już co
Oli nie śpi:baffled:.leży w łóżeczku i bawi sie w najlepsze.....ani w głowie mu spanie........rozmawia z tatą:-D:-D:-D

A ciekawe co u Madzki?:confused::confused::confused::confused:

reklama
Do góry