reklama
sylka_k
mama styczniowa 2008
a my juz byliśmy na spacerku, świetna pogoda.
teraz czekamy na kolezankę bo się zapowiedziałą
w likend mieliśmy sensacje żołądkowe:-( , juz myślałam, ze będziemy na pogotowie jechać bo wyglądało mi to na biegunkę lub na pewno jej początki
ale dałam Kacperkowi smektę i sie poprawiło tylko jakis taki apatyczny momentami bywa :-(i jutro zamówiłam wizytę domową pediatry
teraz czekamy na kolezankę bo się zapowiedziałą
w likend mieliśmy sensacje żołądkowe:-( , juz myślałam, ze będziemy na pogotowie jechać bo wyglądało mi to na biegunkę lub na pewno jej początki

ale dałam Kacperkowi smektę i sie poprawiło tylko jakis taki apatyczny momentami bywa :-(i jutro zamówiłam wizytę domową pediatry
kurcze dziewczyny, ja bez Was to bym normalnie zginęła!! ja bym nie wiedziała że dziecku można podać jakiś czopek glicerynowy czy smektę czy nuroger czy ibuprofen czy coś tam innego!! ale skoro Wy dajecie swoim dzieciom to chyba można...
Anja78
matka superstar
Dziuba sa glicerynowe dla dzieci i taki czopek ja jeszcze daje na pol
Super pogoda w 3M mama poszla z Nadi na spacer a ja Galerie zaatakowalam, wrcilam z pelna siatka i pustym portfelem
miala sobie kupic jakies fajne kulary przeciwsloneczne a kupilam pelno ciuchow z przeceny i jeszcze lukaszowi, oczywiscie wrocilam bez okularow, tej zajebistej drogiej torebki juz nie kupuje bo mama mi przywiozla bardzo podobna, wiec zostaly okulary i buty;-)

Super pogoda w 3M mama poszla z Nadi na spacer a ja Galerie zaatakowalam, wrcilam z pelna siatka i pustym portfelem
miala sobie kupic jakies fajne kulary przeciwsloneczne a kupilam pelno ciuchow z przeceny i jeszcze lukaszowi, oczywiscie wrocilam bez okularow, tej zajebistej drogiej torebki juz nie kupuje bo mama mi przywiozla bardzo podobna, wiec zostaly okulary i buty;-)katarzyna-joanna
styczniowa mama 2008
:-)czesc dziewczyny.ja bylam z kamilkiem na spacerku rano .bo bylam z nimnakontroli u okulstki i przy okazji pospacerowalam :-).a teraz pogoda jest jz beznadziejna:-(,mam nadzieje ze jutro bedzie ladnie bo chce sie wybrac do sklep po telefon i bede musiala malego zabrac.oczko juz worzadku takze mi ulzylo.:-)

reklama
witam po jednodniowej nieobecnosci.
Donia - myslalam o tobie czemu zniklas? Wspolczuje straty brata
A my wczoraj mielismy najgorszy dzien- Dominika nie spala od 11 w poludnie do 21 wieczorem. Nawet jazda autem i spacer po centrum handlowym jej nie uspil. P fundowal ciuchy na dzien kobiet a ja przez placzki mojej corci zdazylam kupic tylko spodnie
Ja daje malej plantex- to jest granulat koperkowy i robi po nim mega wielka bombe
u nas 4 stopnie i sloneczko czekam az sie krolewna obudzi i wychodzimy na poczte( trzeba kartki na swieta rozeslac) i potem na spacerek. Porzadki w szafach juz porobilam a ciazowe ciuchy schowalam gleboko 4 dni po porodzie.
Kurcze nadal waga stoi i pozostalo 10 kilo na plusie:-(
Donia - myslalam o tobie czemu zniklas? Wspolczuje straty brata
A my wczoraj mielismy najgorszy dzien- Dominika nie spala od 11 w poludnie do 21 wieczorem. Nawet jazda autem i spacer po centrum handlowym jej nie uspil. P fundowal ciuchy na dzien kobiet a ja przez placzki mojej corci zdazylam kupic tylko spodnie

Ja daje malej plantex- to jest granulat koperkowy i robi po nim mega wielka bombe
u nas 4 stopnie i sloneczko czekam az sie krolewna obudzi i wychodzimy na poczte( trzeba kartki na swieta rozeslac) i potem na spacerek. Porzadki w szafach juz porobilam a ciazowe ciuchy schowalam gleboko 4 dni po porodzie.
Kurcze nadal waga stoi i pozostalo 10 kilo na plusie:-(
Załączniki