reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dziewczyny uważajcie na kroteczki, u nas też się tak zaczeło a skończyło sie na wizycie u pediatry i maści z hydrokortyzonem, całe szczęście pomogło od razu, teraz buźka czysta i gładziutka!!

mój mały skejt na dzisiejszym spacerku

reklama
Agnie kawał Baby z Ady ;-). Dziuba Martynka super. Ja tez miałam obawy z krostkami i byłam u alergologa ale powiedziała, ze to nic takiego i ch uj

Albi a Dawid ciągle ma te krostki?? ja dostałam masć robioną w aptece i jestem strasznie zadowolona, a teraz smaruję Małą Elidelem, tez skuteczne ale drogie jak cholera, 85zl i nie wiem czy to też tylko na recepte

jesli chodzi o kroseczki to moj Kubus ma je co jakis czas ale ja go nie dokarmiam innym mleczkiem jedynie cycek i polozna mi powiedziala ze on ma je od tego ze np lezy na naszej poscieli albo kocykach.........musi miec wszytsko "swoje"wyprane w jego proszku i sluchajcie zniknely i teraz tego pilnuje wiec zycze zeby u Was chodzilo o tak malostkowa sprawe:tak:

a dziewczyny widzialyscie zdjecie co wkleilam bo cos mi sie wali i nie wiem a tak chcialam sie pochwalic:confused::confused::baffled::baffled:
Dziuba superowy skejcik:-Da jesli chodzi o Elidel to jest tylko na recepte i koniecznie z nia uwazaj po w ostrzezeniach jest ze moze powodowac zmiany nowotworowe:szok::szok::szok:
wogole sie przeziebilam yh..........:wściekła/y:
zalatwilami w przyszlym tyg czeka nas usg bioderek bo na oko lekarzy ponoc sa oki ale wole sprawdzic;-)i to nieszczesne pobieranie krwiw na ten poziom bialka .znow mi go pokluja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::sad::sad::sad:

Kubusiu, wszystkiego kochanego całuśnego!!

zmiany nowotworowe?? :szok::szok: zaraz poczytam ulotke!! kto by produkował lek dla dzieci co wywołuje takie rzeczy...!!!!!!

Dla Kubusia wszystkiego naj , naj, naj:-D:-D:-D
A ja właśnie wrócłam od kosmetyczki, fryzjera i z Solarium......ach jak fajnie było się wypięknić....zrobiłam sobie końcówkę fioletową..zaraz się pochwalę....hihihihihiih
Oli jak go trzymam za rączki to się pociąga do pozycji siedzącej i główkę też podnosi razem z pleckami.A jak leży na brzuszku to nawet 2 minuty potrafi utrzymać główkę:tak:

reklama
Do góry