reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Esterka ja tez poprosze o przepis tej diety:tak: A moja mala usnela dzis ciezko a to przez babcie mego meza bo ciagle zabiera mi ja z rak no i jak zaczela plakac to od razu przyleciala i mowi ze dziecko nie moze tak plakac ( a plakala bo spiaca byla bo od 16 nie spala) a ja ja chcialam wyciszyc i polozyc do lozeczka a ostatnio zawsze tak sama sobie w lozeczku zasypia ale nie mosiala mi ja zabrac bo przeciez ona najmodrzejsza:wściekła/y: a i tak wyszlo na moje bo jej ryczala jeszcze bardziej i maz sie wkurzyl i ja zabral jej wtedy ja przytulilam i od razu sie uspokoila i polozylam do lozeczka i zasnela, wkoncu to ja jestem mama Natalki i znam ja najlepiej, tak samo piszecie ze Wasze dzeci sie slinia i pchaja piastki do buzi i moja natusia tez tak robi a ona stwierdzila ze ja dziasla swedza albo bola i ze jak sie tak slini to zle , myslalam ze mnie szlak trafi, to jest normalne jak dzieci sie slinia i raczki do buzi wkladaja, juz nie mam sily do starego pokolenia:no::angry:

reklama
takie diety sa joja, w nastepne 13 przytyjesz 40kg albo dostaniesz zaspasci atakujac ldowke:-D

moge wam powiedziec co robie bez uszczerbku na zdrowie u utrzymuje wage 46kg.
bardzo prosto, pomijajac jogi na ktora teraz nie mam czasu albo jestem bardzo leniwa
-2/3 lit wody
- nie sole( troche soysosu uzywam zamiast)/bez cukru
NIE DLA WEGLOWODANOW czyli cukrow zlozonych
czyli:
bez ziemniakow, makaronu, klusek, chleba(czarne w malej ilosci ok), pierogow, ciastek etc
smarzne tylko na oliwce z oliwy virgin
raz w tygodniu jem troche ryzu albo makaronu (bo lubie) to nie dieta na 14 dni bo takowe nie istnija ale styl odzywiania i zycia
aha
od 15 lat nie jem czerwonego miesa, tylko drob i duuzoo ryb
no i joga...;-)

Załączniki

• SANY0063.JPG
    SANY0063.JPG
    64,2 KB · Wyświetleń: 35
  • SANY0064.JPG
    SANY0064.JPG
    58,4 KB · Wyświetleń: 34
  • SANY0066.JPG
    SANY0066.JPG
    58,2 KB · Wyświetleń: 32
Dzien1+8
Sniadanie
1kubek czarnej kawy
1kostak cukru
Lunch
2 jajka na twardo
Gotowany szpinak
1pomidor
Kolacja

1duży befsztyk
Sałata z olejem i cytryną
Dzień 2+9
s
1kubek czarnej kawy
1kostak cukru
L
1duży befsztyk
K
1 plaster szynki
2-3 szklanki jogurtu naturalnego
Dzień 3+10
Ś 1kubek czarnej kawy
1kostak cukru
1kromka grzanki
L
Gotowany szpinak
1 pomidor
1 świeży owoc
K
2 jajka na twardo
1 plaster szynki
Dzień 4+11
Ś 1kubek czarnej kawy
1kostak cukru
L
1 jajko na twardo
1 tarta marchew
Male opakowanie twarogu naturalnego
K
1 puszka mała mieszanego kompotu z owoców
2-3 szk .jogurtu naturalnego
Dzień 5+12
Ś 1 duża marchew tarta z cytryną
L
1duż ryba chuda z odrobiną sosu do pieczenia
K
1 duży befsztyk
Sałata(tylko) i brokuły
Dzień 6+13
Ś
1kubek czarnej kawy
1kostak cukru
1grznka
L
1kurczak
Salata z olejem i cytryną
K
2jajka na twardo
1 duża marchew
Dzień 7
Ś 1kubek herbaty bez cukru
L
1kawałek grilowanego (pieczonego)chudego mięsa
1 świeży owoc
K
nic

Chuda ryba: dorsz, pstrąg itp.
Gruby plaster szynki-10 dag. Wędlina ma być chuda, wędzona, gotowana
Przyprawy-sól cukier-niekoniecznie ale można
Doradza się picie 2, 3 litrów wody dziennie niegazowanej
Kawa- może być rozpuszczalna, sypana, z ekspresu
Jeżeli się przestrzega diety można zgubić z kości na ości 7-20 kg

Uwaga!
Lunch i obiad można zamienić nawzajem, tylko tego samego dnia. Dieta prowadzi do tego, że możesz jeść normalnie bez obawy tycia/Kurację przeprowadza się przez 13 dni-ani jeden dzień mniej ani jeden dzień więcej. Jeśli stosuje się ją do końca nie można powtórzyć jej szybciej niż po roku.

Esterka dzieki za przepis postaram sie z niego skorzystac. Chodze na aerobik ale nie wiem czy juz cos schudlam wiec dieta przyda sie jak najbardziej:tak:

wow! ale mam do nadrobienia- 6 stron !
Dziuba ja dalam 350$ za ten wozek- to tez nie jest malo ale zadowolona jestem wiec polecam!
oki- teraz cofam sie i doczytuje wasza radosna tworczosc hihihi

reklama
Do góry