reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dziewczynki pomocy, babcia mojego meza chce kupic dla mojej coruni juz nocnik!!!!!!!:szok: bo mowi ze jej syn jak mial 2 miesiace to juz sikal do nocnika, boze to jakies sredniowiecze, to wogole nie jest mozliwe:baffled: A dzisiaj Natalia dala nam popalic, darla sie prawie przez caly dzien no i rano jak o 8 zjadla tak pozniej dopiero o 15.30 i o 21.30 nie wie czemu nie chciala dzisiaj jesc, jak bylam na aerobiku to tesciowa mowila ze sie u niej darla okropnie i zebym zrobila jej masaz brzyszka ale nie bolal ja brzuszek bo byl miekki i mi wieczorem nie plakala, chyba za mna tesknila a wogole jak poszlam pocwiczyc to okazalo sie ze tylko ja przyszlam dzisiaj i sie smialam do instruktorki ze tylko ja taka zdesperowana jestem:-D wiec zabrala mnie na silownie a tam sami faceci, jeszcze nigdy nie bylam taka zjarana:-D a maz moj byl strasznie zazdrosny i powiedzial ze wiecej nie pojde:-D

reklama
Mili moj z jedzeniem tak samo ma czasem, ze je mało jak na niego ale nadrabia dnia nastepnego. Jak sie przyssie to nie odpusci i je co godzine. Z tym nocnikiem to przegiecie powiedz, zeby se na głowe go założyła. Ty sie masz z tą rodziną meża.

Albi juz z nimi nie wyrabiam , ale zeby nocnik dla takiego malenstwa to przeciez jest chore, masz racje nich se go na glowe wlozy. Wkurza mnie to ze oni sie tak madrza co do mojego dziecka a ja uwarzaja ze racji wogole nie mam ale to moje dziecko i ja wiem lepiej kiedy dziecko powinno sikac do nocnika napewno to nie ten czas, chore baby.Imam nadzieje ze jutro Natalka bedzie lepiej jadla tak jak mowisz chociaz dzisiaj nie chciala jesc ale za to troche pila , mam nadzieje ze jej nic nie jest bo naprawde strasznie sie tym zmartwilam

Mili- to niech babcia kupi nocnik Natalce ale niech pierwsza dziecku pokaze jak sie na niego siada i sika. Sorki - ale lekko kopnieta ta kobieta!

tak sobie siedze i mysle - moze ja tez zaczne juz sadzac Dominike na nocnik :rofl2:? a niech sie dziewczyna uczy od najmlodszego- i jeszcze do ksiegi Quinessa trafimy za ten wyczyn! hihihi

ale miałam ubaw czytajac to co mili napisałaś czy te baby na łeb upadły, dzieci jeszcze dobrze glowki same nie trzymaja a na nocnik ma robic jasne niecj ja juz do szkoly posle!!! kurde...
Ja dzisiaj jestem dumna z mojego maleństwa, co prawda wczoraj troche byl marudny ale za to w nocy przespal prawie 6 godzin <wow> :-) a potem po 3 sie obudzil o 5.20 pobudka i nadal nie spi :-) a juz marudny jest i go bujam tylko smoka gubi. ale mimo to czuje sie wypoczeta dawno tak nie spalam dluuugo :-)
pumi jesli moge zapytac to ile dałaś za ta sliczna hustaweczke ??? tylko na złotowki plissss ...

mili, powie4dz że niech rowerek już też kupią, bo sam nocnik to za mało!! :)
ja zmykam laski do kuchni, wiec wszystkim życzę wszystkiego zajączkowego i jajkowego!! buźka

Mili dobre..........:-D:-D:-D:-Dtyle ciekawe jak masz Natalkę sadzać na ten nocnik?Niech kupi taki na którym można leżeć:-D:-D:-D.Oli też matakie dnie że słabo je.........chociaż od 2 tygodni czegoś takiego nie bylo.Dawaj jej chciaż picia trochę, może lyżeczka jak nie chce z butelki, bo takie małe dzieci szybko sie odwadniają.
Albi Olisiowi też idzie we wzrost.od urodzenia urósł; aż 9cm!:-D:-DA przybrał tylko 1, 5 kg:baffled:..........ale ja już przestałąm się martwić wiec radze Ci to samo.

reklama
Albi, ja już na razie ic nie kupuje bo mała tyle ostatnio prezentów dostała ze wystarczy na pół roku!!
kurcze, sama jestem z małą w domu, właśnie się wybierałam na 12 do kościoła co by jajka uczynić świętymi, a tu taka śnieżyca że normalnie bloku z naprzeciwka ledwo widać!! :szok::szok: niezłe się te Święta zapowiadają... no i moje czółenka, jak w nich jutro wyjdę na dwór (a to miała być ich premiera) to chyba będzie ich ostatni raz... nie mam sie w co ubrać!! :wściekła/y:

Do góry