reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Albi, Dawidek przesłodziutki!!
pumi, pokazałam mamie zdjęcie Dominiki po porodzie, nie mogła wyjść z podziwu że tyle miała włosków i to blond zaraz po urodzeniu!!

my dziś już w domku, wczoraj tak sie objadłam że aż mnie brzuch bolał, no i mała poznała nowe smaczki mazurki i indyk w galarecie :)

reklama
my przez Święta mieliśmy problemy z mała (chyba nie polubiła Wielkanocy...), z soboty na niedzielę obudziła sie o 3 w nocy i całkowicie odwidziało jej się spanie, ja niewyspana, ona marudna, przez całą niedzielę spała tylko po pół godz i 3godz aktywna, to znowu drzemka pare minut i aktywacja... była strasznie umęczona i marudzi la, nie mogłam jej ululać, darła się wniebogłosy, wrzeszczała jak bym ja ze skóry obdzierała... do 21.30 wczoraj ją tuliłam lulałam, a ona już tak zmęczona była, dałam jej herbatkę, cyca, ona sama nie wierdziała czego chce... no i w końcu usnęła... ale jak ostatni raz jadłą o 20, to później obudziła sie o 4 w nocy!! :szok: musiała być wykończona skoro tyle wytrzymała bez jedzonka (to jej pierwszy raz że tyle spała za jednym razem)... potem ją nakarmiłam i położyłam i jeszcze pospała do 6.30 i wtedy już pobudka, pewnie chęć zobaczenia prezentów od zajączka ją obudziła!! :laugh2:

czesc kobitki,
ja tez tak sie objadlam ze ledwie sie ruszalam, maly przez ostatnie 2 dni ladnie spal w nocy po 6, 7 godzin a dzisiaj znowu 4 i potem co 2 godziny :-( szkoda ehhh... dzisiaj jakis niespokojny jest. U nas dzisiaj pada snie i jest tylko 2 stopnie a wczoraj piekne slonce bylo- czemu ta pogoda sie nie umie zdcydowac ???

na wybrzeżu odwrotnie, wczoraj śnieg popadywał, rano było śnieżnie mocno było a potem mróz i zimno i też śnieżek próbował sypać, za to dziś też zimno ale słoneczko mamy piękne i na pewno pójdziemy z małą na spacerek :)

Hej rybeńki. Jak ostatnio pisałam w piątek to czułam się super...Ale od soboty znowu miałam strasznie wysoką temp. i teraz katar mi cieknie z nosa ciurkiem...Ale mnie wymęczyło,...A dziś już znowu jest dobrze...Fajnie świeta mieliśmy, nie ma co....
Jak namówię meżusia to wklei zdjęcie naszego pyzolka, zobaczycie jaki pączek z niego. Jutro kończy 3 miesiące...

Albi no to sie umeczysz dziewczyno....:-( A moze juz z tego co zjad łas cos ci zaszkodziło...???? A ja ze swiatecznych prysmaków nie zjdłam nic i na dodatek schudłam ze 2 kilo.....Boziu juz jakies 57 waze...to prawie 2kg mniej niz przed ciaza...
Pumi ale fajna rodzinka z was. A Dominisia jaka cudna...:-)

ja chyba przytylamz 5 kilo hehe :-D przez swieta, zjadlam za dwoje a moze i troje ale nie moglam sie oprzec tym smakolykom pyyycha... maly spi sobie zadowolony, jest slodki i kochany ahhh... zeby tylko spal w nocy tak jak spal juz 2 dni temu to bylo by super.

reklama
o matko, znowuż się obżarłam!! (bo żeby powiedzieć "objadłam" to stanowczo za mało...), nie mogę się dosłownie ruszać!! ale obiecuję Wam, że od jutra będę jeść kanapki bez masła, pić chude mleko zamiast 2%, chude sery i dużo owoców zamiast jogurcików!! no i koniecznie brzuszki rano i wieczorem i aerobic w ciągu dnia (sama, bo nie mm czasu chodzić gdzieś na zajęcia, ale kiedyś ja prowadziłam aerobic z koleżanką wiec wiem jakie ćwiczenia powinno się robić :laugh2:)!! obiecuję!! :zawstydzona/y:

Do góry