reklama
B-Asia moj tez dzis sie caly dzien wydziera:-
-
-(.
Zapakowalam go w auto i pojechalismy do tatusia do pracy to sie troche uspokoil. Kris pracuje w restauracji Wagamama(moze ja znacie),zamowilam sobie yaki sobe(hihihi typowo switeczne danie),w domu nic nie szykowalam na swieta bo nie mialam dla kogo,maz pracuje a niestety w te swieta nie udalo nam sie jechac do Polski ,bo wciaz czekamy na paszport dla Maksika:-(. Ale tych waszych babeczek i mazurkow to bym pojadla

Zapakowalam go w auto i pojechalismy do tatusia do pracy to sie troche uspokoil. Kris pracuje w restauracji Wagamama(moze ja znacie),zamowilam sobie yaki sobe(hihihi typowo switeczne danie),w domu nic nie szykowalam na swieta bo nie mialam dla kogo,maz pracuje a niestety w te swieta nie udalo nam sie jechac do Polski ,bo wciaz czekamy na paszport dla Maksika:-(. Ale tych waszych babeczek i mazurkow to bym pojadla

salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
laski mam sprawe czy ktoras z was uzywa laktatora ??? bo ja mam z chicco (reczny) ale papka sie pieprzy wiec moze ktoras z was mi powie czy elektryczny nie jest lepszy ??? i moze z jakiej firmy ...
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
a moglabys jakas fotke wkleic tego laktatora ???
Witam dziewczynki po swietach juz prawie, ja sie nie objadalam, a bylo tyle pysznosci:-), moja mala od wczoraj nieznosna ale w nocy za to slodka, zasnela o 21.30 i obudzila sie po 5 rano i jak zjadla wczoraj o 19 tak wiecej nie chciala tylko wlasnie po 5 na karmienie sie obudzila. My juz po chrzcinach, mala podczas polewania glowy wcale nie plakala a inne dzieci tak (byly 4 chrzty) ale za to pozniej sie rozdarla bo glodna byla chcialam ja troche uspokoic ale sie nie dalo i musialam isc na zachrystie ja nakarmic.Pozniej po kosciele pojechalismy na zdjecia to sie tak tam darla ze nie dalo sie zrobic wogole zdjec , i jutro idziemy wybierac zdjecia moze znajdzie sie kilka fajnych, a tak poza tym chrzciny do bani bo nasi rodzice sie nie odzywaja do siebie wiec bylismy 2 godzinki u moich a pozniej poszlismy na 2 godzinki do tesciow i juz ok. 8 bylismy w domku, jestem strasznie zasmucona ze moja mala ksieznizka miala takie chrzciny no ale co na glupote naszych rodzicow poradze, mam tylko nadzieje ze do roczku zabki sie jakos pogodza bo tego niepopuszcze, nie mam zamiaru robic dla kazdego osobnej imprezy, mam nadzieje ze wy chociaz milo spedzilyscie swieta. Albi , Pumi,Wasze dzieciaczki slodziutkie.
G
goscinnie
Gość
Mili fajnie ci, ze juz po chrzcinach u nas to cała logistyczna wyprawa bedzie
Pumi jak ty kochana ważysz 63 kg a masz z tego co pamietam 172 to juz ważysz bardzo dobrze jak jeszcze chcesz 8 kg mniej to bedziesz anoreksja;-).
Pumi jak ty kochana ważysz 63 kg a masz z tego co pamietam 172 to juz ważysz bardzo dobrze jak jeszcze chcesz 8 kg mniej to bedziesz anoreksja;-).
reklama
Albi ja tez sie juz ciesze ze powszystkim i najwazniejsze ze mala ochrzczona i przezyje to jakos ze tak wyszlo a nie inaczej. A Wy kiedy robicie? Bo napisalas ze logistyczna wyprawa to znacy ze daleko od domu czy w odleglym czasie? Pumi Albi dobrze pisze ja waze 70 kilo przy wzroscie 164 i ja mam nadwage a Ty to chyba anorektyczka chcesz byc. Ladnie wygladasz.