reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
a no jestes :-) ale to swietne 

myszorka
mama Kokonelki i Gabisi
ale mnie rozbawiłas szczególnie pania kaczynska
ja jakos mam mało pokarmu bo gabrysia ssie kjakby chciała mnie wciagnac i co godzine dopomina sie o cyca ale sie zniechecam i cycamy myse ze to moga byc nerwy poswiateczne po tesiowej i moze tez to ze jestem troche chora i moze organizm walczy choroba
ja jakos mam mało pokarmu bo gabrysia ssie kjakby chciała mnie wciagnac i co godzine dopomina sie o cyca ale sie zniechecam i cycamy myse ze to moga byc nerwy poswiateczne po tesiowej i moze tez to ze jestem troche chora i moze organizm walczy choroba
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
mozliwe ze to nerwy, moj syn tez pil pil i pil az wkncu zaczelam odciagac i dostaje z butelki jedzonko bo zaczelo mnie to do szalu doprowadzac wieczne siedznie przy cycku no i kolki dostal bo zaladek nie mial kiedy tego trawic bo non stop dostawal pokarm.
tez ide walnac komarka :-)
buziole....
tez ide walnac komarka :-)
buziole....
e-stera
Fan(ka)
No tak przecież Ty soczki będziesz dawać.........a je z butli się podaje a nie łyżeczką...............he he he ale "mądra" jestem

Anja dobre

Anja dobre

reklama
G
goscinnie
Gość
Muszorka piszesz, ze masz tłuste mleczko i dlatego pediatra kaze zapodawac soczki, to ile waży twoja mała??