reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

czesc dziewczyny ja cała chorutka BARDZO walcze z zapaleniem ucha narazie bez antybiotyku okropnym kaszlem i ogolnym rozbiciem:-:)-:)-(
sama niestety raf mnie nie rozumie i twierdzoi ze wszytsko ok wkoncu ja jestem silna chyba zbliza sie jakis kryzyssssssssssssss juz mam dosć!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi dostała soczek i pije pije pije bardzo jej smakuje i płacze jak sie skończy :-);-):tak::-D mały ssssak
z moim pokarmem juz lepiej TYLKO SPKÓJ NAS URATUJE

reklama
ufff ale charakterek Ruda Malpeczka tez a w deche:szok::szok::szok::szok:masakra tak dowala do pieca, teraz to wiadomo o co jej chodzi ale jako mlodzsza:rofl2:4osoby mogly ja nianczyc i po 3 godz wszystkie 4 byly WYKONCZONE. niezly charakterek, no cuz Ruda!

hej, a mój Tobi też taki złoto-miedziany, zwłaszcza w słońcu - ale aparat mamy za słaby, więc na zdjęciach nie widać:dry: - ale ja się cieszę, jeszcze pewnie się piegów doczekamy - podobieństwo do dziadka ze strony taty:rofl2:

DSC03680.JPG

DSC03521.JPG

DSC03290-1.jpg

DSC03749.jpg

wrzucam zdjatka moich księżniczek chyba opanowałam te programy do pomniejeszania zdjec

gabi cos dzis szwankuje co 10 min mi sie budzi któras z was pytała ile waży ???????? odpowiadam 8720!!!!!!!! a co do rozmiarów to 68 ale wieksze 68 i 74 takze duza z niej dziwczynka

dzisiaj jakies dziwne dzwieki wydaje tybu ejjjjjjj ajjjjjj tejjjjj a przedtem agggg eggggi jestem w szoku i pełna podziwu a i co najważniejsze całowana w fałdeczki szyjkowe jakby zaczynała smiać sie w głossss

kobitki nie bylo mnie 2 dni :-) bylam u rodzocow z Wiktorem i nie mialam jak sie do kompa dostac, nie przeczytalam wszystkiego bo nie jestem w stanie niestety, teraz maly juz spi- zaczelam go klasc pol godziny pozniej (19:30) i tak stopniowo az do 21- bo w lato dlugo bedzie jasno i nie bedzie chcial tak szybko zasypiac w jasnosciach no i my bedziemy mogli gdzies dluzej posciedziec , chodzby w parku. U rodzicow super... znowu sie odstresowalam- bo tam ma kto sie małym zając :-D garntur dla mojego J kupiony :-) wygląda zajebi... !!! :rofl2: maly grzeczniutki i kochaniutki - ciekawe po kim??? :blink: cos czytalam o milosciach ale w temacie nie bardzo jestem, ja bylam z jednym 2 lata ale byl w moim wieku i taki dzieciak byl troche wiec dalam se spokoj gdy na widoku pojawil sie moj Jacek (25) jestesmy ze soba juz ponad 2 latka i jest super, czasem sie klucimy ale chyba jak kazdy ale mimo to kochamy no i mamy nasza 6 kilowa KRUSZYNKE :laugh2:
U nas pogoda tez beznadziejna byla wiec jak tylko sie pojawilo slonko to poszlismy z jego ciotkami na spacer i udalo sie nam prawie 2 godzinki pospacerowac a potem ciemne chmury przyszly i grzmialo brrr...:baffled: wieczorem przyjechal po na J i do domku, kąpiel, jedzenie i spanie :tak:

DZIEKOWAM SZCZEGÓLNIE KOKUNIA JEST PRZEUROCZA I NIE MA ZDJECIA NA KTÓRYM NIE ŁADNIE WYSZŁAA w przeciwieństwie do mnie ja jestem szczegónie nie fofogeniczna no kuzwa nie mam ładnych zdjątek zawsze jakos dziwnie smiesznie wygląam

reklama
Do góry