reklama
G
goscinnie
Gość
Rany Myszorka ten tu Pan po lewej str
ma 74 cm i wazy 8500 kg i ma poł roku a tu twoja Gabrysia juz jest taka jak on to co to bedzie poźniej. Dziwie sie, ze juz powiedzieli ci zebyś zaczeła podawac soki. Przeciez one jeszcze bardziej spowodują, tycie małej. Ja myslałam, ze ty z przekory mowisz, ze masz tłuste mleko a Gabi jest szczupła i dlatego każa podawac juz soki............a coreczki masz ładniusie.
Ania, Nadia ma twoje oczka i jest przeurocza.
Ja rownież ładnie witam nową mame, może zostanie nieco dłużej niż inne nowe, które były i poszły.
Tak przy okazji ciekawe co tam u Girly

Ania, Nadia ma twoje oczka i jest przeurocza.
Ja rownież ładnie witam nową mame, może zostanie nieco dłużej niż inne nowe, które były i poszły.
Tak przy okazji ciekawe co tam u Girly
e-stera
Fan(ka)
Myszorka dziewcynki cudne:-)
rzeczywiście jest co nosić!
Ja byłam z koleżanką na zakupach...........a Oli zostal z tatusiem prawie 3 godziny!.....Kupilam Oliskowi fajne buty ale za duże-a wyglądały na takie malutkie!A sobie nic!
Anja park Oliwski jest piękny.
kiedyś byliśmy z męzem w Gdańsku i mam z parku dużo zdjęć!Nadusia słodka i śliczna jak zawsze.
Zmiana czasu i śpimy krócej o godzinę

Ja byłam z koleżanką na zakupach...........a Oli zostal z tatusiem prawie 3 godziny!.....Kupilam Oliskowi fajne buty ale za duże-a wyglądały na takie malutkie!A sobie nic!
Anja park Oliwski jest piękny.

Zmiana czasu i śpimy krócej o godzinę

Myszorka sliczne zdjecia!!!
Esti moj Kuba ma 1.5 miesiaca i wazy 4740! a ma 60cm wyglada zdrowo!jutro zrobie mu fotke i wkleje
wiec tez bedzie duzo wazyl jak bedzie mial pol roku chyba ze jakos wolniej bedzie przybieral sama nie wiem :-)
Anja, Dziuba ja nigdy nie bylam w Gransku
i bardzo zaluje!
Salik jak lektura??
tyle odwiedzin codziennie juz nie wiem jak je rozplanowac zeby Kubus tak nie cierpial bo jednak obcy go rozpraszaja na maxa i ma problemy z zasnieciem
spi mi juz od 20 wiec lece pod prysznic i lulu bo spimy godz krocej
buziaki na dobry sen dla maluszkow
:-)

Anja, Dziuba ja nigdy nie bylam w Gransku

G
goscinnie
Gość
Basia Dawidek jak miał miesiac 12 dni czyli te 1,5 miesiaca to wazył dokładnie tyle samo.;-)
Witam was dziewczynki, czytam was juz dość długo jak jeszcze bylyscie w ciazy i sama tez bylam, ale jakos nie odwazylam sie nic napisac, bo myslalam nie bede sie wtracac, nie raz korzystalam z waszych rad
Ja mam córeczkę jutro kończy 2 miesiace na imie ma Lenka i jak narazie jest super. Pozdrawiam Was gorąco
Paola witamy. A ja cos sie przeziebilam, boli mnie strasznie gardlo i nadodatek zaczelam kichac jak glupia i zaczol mi sie katar. Strasznie nie lubie byc chora i nie bede mogla pocalowac mojej kruszynki zeby jej nie zarazic, zaczelam sie kurowac, mam nadzieje ze szybko minie.
Anja, cholera, normalnie to jakaś podejrzana sprawa bo przypadkiem tego nie można nazwać!!
my slub będziemy brać w tym małym kościółku obok katedry (bo wiem ze Wy tylko cywiilny a my kościelny bierzemy) a wesele też w tej restauracji z boku pałacu opatów w parku!! termin - 25lipca, zaklepany już jakiś czas temu!!
co więcej, dzis o 7 rano Stasiu poszedł do kolegi żeby jechać z nim do Kościerzyny po coś tam i mówi do mnie: jak wrócę to może do Sopotu skoczymy a spacer na molo??

my slub będziemy brać w tym małym kościółku obok katedry (bo wiem ze Wy tylko cywiilny a my kościelny bierzemy) a wesele też w tej restauracji z boku pałacu opatów w parku!! termin - 25lipca, zaklepany już jakiś czas temu!!
co więcej, dzis o 7 rano Stasiu poszedł do kolegi żeby jechać z nim do Kościerzyny po coś tam i mówi do mnie: jak wrócę to może do Sopotu skoczymy a spacer na molo??

reklama
joooaaa1
Styczniowe mamy'08
mam juz dosc bycia u tesciów na szczescie dzisiaj iodjezdzam!!!!
jak dzis pamietam jak tesciowa mnie pouczała ze dziecka nie mozna rozpieszczac i nosic non stop na rązkach, a tutaj tylko przyjade to "no chodz do babci" wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr no i ie odchudzam ,a oni utuczyc chca mnie za wszelkka cene i mówia jaka to ja jestem zła matką ze o siebie nie dbam ,ze mam czas schudnac- no jsasne do lipca bo w lipcu mam wesele!!!! nie chce sie juz czasami wypowiadac, pogadaja pogadaja ja przytakne i jest ok
jak dzis pamietam jak tesciowa mnie pouczała ze dziecka nie mozna rozpieszczac i nosic non stop na rązkach, a tutaj tylko przyjade to "no chodz do babci" wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr no i ie odchudzam ,a oni utuczyc chca mnie za wszelkka cene i mówia jaka to ja jestem zła matką ze o siebie nie dbam ,ze mam czas schudnac- no jsasne do lipca bo w lipcu mam wesele!!!! nie chce sie juz czasami wypowiadac, pogadaja pogadaja ja przytakne i jest ok