reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

czy ty babo sie opanujesz i przestaniesz mnie sledzic wrescie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:uwazajcie wszyscy !!dziuba to psychopatka, sledzi mnie od jakiegos tygodnia:-D:-D:-D:-D

ps morze suuper dzis wygladalo troche za duzo ludzi no i przekroj strojow zaj..isty!!!!!!

reklama
żeby nie był-jutro jadę do Brzeźna do koleżanki na budy, pojutrze do Suleczyna bo S ma tam działkę, środa jeszcze niezaplanowana :laugh2: pewnie gdzieś w międzyczasie Galeria, moje królestwo :rofl2:

wiec jak Cie ktos ze schodow niechcacy zrzuci w galerii to bedziesz widziala KTO:crazy:

a teraz moja paszcza na tle morza:-p i Dusia pije Latte w kawiarni

Dziuba Anja, wy tosieroty jesteście, wezcie sie tel wymieńcie i umowcie na spacery z coreczkami a nie Sobie plany podajecie przez BB i mowicie "....i znowu mnie śledzis i znowu sie nie widzielismy":-D
Tak wogole to kto oprocz mnie jest z Wawy??

Dziuba ,Anja sliczne fotki!!!:-Dja oczywiscie tez bylam z mama na megaaaa dlugim spacerze:-)az sie lepiej czuje!!!zaraz wklejam foty:-ppoza tym wyspal sie łobuz w dzien i zasnal dopiero pol godz temu!:szok:a ja padam bo od 5 nie spie...........:baffled:a ktos jest z Poznania???:-)

Witam:-)
Dzisiaj u nas pogoda była cudna!Cały dzień po za domem............spacer, obiad u teściów a potem spędziliśmy uroczy wieczór w domku z mężusiem:rofl2:
B-Asia ale z Ciebie laska!:tak:
Asia Borysek fajniusi..a jaki przystojniacha w koszuli:-).ale jeszcze żółciutki
Anja Nadia słodka
Agnie..............ale ma pucki Ada...........pączuś:-D:-D:-D
Dziuba mam znajomych w Gdańsk-Brzeźno;-)

reklama
wszytskie kobitki juz spia to chyba efekt zmainy czasu:-DAlbi nigdy nie bylam w Wawie i chcialabym keidys pojechac i troche pozwiedzac chodz teraz to bedzie trudniej jak wczesniej a szkoda:rofl2:Nanina gratuluje jak to zrobilas :-p:-p:-pmarzy mi sie zeby tak Kuba sam zasypial.......:tak:

Do góry