reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
A my bylysmy na dluuugasnym spacerku .pogoda super. Moja mala zjadla o 18 i jeszcze nie jadla boo wczesniej jej chcialam dac ale nie chciala, nie wiem o co chodzi. Dziuba a ja se wkrecam ze jak mnie boli podbrzusze to mysle wtedy ze to macica mi sie powieksza i wtedy mam stres , ale musi byc dobrze jeszcze nie mozemy byc w ciazy, nadal 3mam kciuki za nas. U nas w Legnicy przepiekna pogoda dzis byla az zyc sie chcialo. A co do becikowego to juz jedne dostalam a teraz zalatwiam drugie ale nie wiem czy dostane bo zarobki nam przekrocza ale pani powiedziala ze jak mi umowa wygasnie to moze wtedy a umowe mam do dzis ale watpi zeby wtedy tez nieprzekroczyly ale zawsze warto sprobowac zobaczymy. Natalia dzisiaj aniolek , fajnie sie smieje i juz tak fajnie gaworzy ze nadziwic sie nie moge:-D

Załączniki

• SANY0002.JPG
    SANY0002.JPG
    53 KB · Wyświetleń: 38
  • SANY0004.JPG
    SANY0004.JPG
    57,3 KB · Wyświetleń: 34
  • SANY0006.JPG
    SANY0006.JPG
    58,9 KB · Wyświetleń: 36
  • SANY0009.JPG
    SANY0009.JPG
    64,4 KB · Wyświetleń: 50
  • SANY0010.JPG
    SANY0010.JPG
    60,8 KB · Wyświetleń: 56
Dzisiaj bylo tak cieplo i moja Natke ubralam w body z dlugim rekawkiem, na to bluzeczke i bluze do tego rajtuzki i, skarpetki i dziny ale wzielam tez kocyk w razie czego ale i tak bylo jej chyba troche zagoraco

Esti- wszystkie salony ( a jest ich mnostwo- co 10 metrow salon) sa prowadzone przez chinki. Faktycznie szybciutko robia paznokcie ale ladnie mi zrobily. Masaz sprawil ze poczulam sie jakby mi 5 kilo z barkow zeszlo. Co do akryli to nie wiem - bo nigdy nie mialam. Chyba bede co 3 tyg chodzic na paznokcie ( jak rozpieszczone amerykanki) bo ten masaz jest jak narkotyk....wciaga !
Cieszylam sie jak wariatka ze schudlam 2 kilo a dzis stoje na wadze i twe 2 kilo z powrotem sie pokazalo- zalamka, co jest grane?!
Mam fotki z dzis - ale troche niewyrazne
Basia - ty pytalas czy nie boje sie mieszkac w New Yorku? a czego sie bac -Bin Ladena?

Załączniki

• -.JPG
    -.JPG
    52,8 KB · Wyświetleń: 42
  • 015.JPG
    015.JPG
    61,9 KB · Wyświetleń: 54
  • 016.JPG
    016.JPG
    79,6 KB · Wyświetleń: 40
witam wszystkie z rana,
ja od dziś sama, S wyjechał do pracy na 2tyg :baffled: w sumie nawet dobrze, będę miala czas zeby sie wziąć za prace magisterską...
u mnie wciąż cisza, co chwilę coś mnie kłuje i sie nakręcam że to już okres, ale dupa, jak nie było tak nie ma :crazy:
a przed chwilą stanęłam na wagę i... już jest 59,8!!!!! :laugh2::laugh2::laugh2: tak się cieszę, że w końcu mam 5 na początku, byle już mi nie wzrosło!! dziś ide pierwszy raz na aerobik, więc mam nadzieje że bęzie ciągle mi waga opadać...
miłego dnia!

dziewczyny ratunku!! :szok::szok:
prawie nie mam mleczka!! :szok: próbuję własnie odciągnąć bo ide na uczelnie i muszę zostawić mamie a tu nic nie idzie, ani w jednym ani w drugim cycku!! a Mała za nie całą godzinę będzie głodna i co zje?? :szok::szok:

reklama
"..........ibuprofenem ale ostroznie.niech tez pije mleko z miodem" - najsilniesze alergeny. Do lekarza niech idzie przedwszystkim.

Do góry