reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
nudzilismy sie troche z malym w domu bo w Katowicach caly czas leje i leje :-( i rozlozylam gondole i zamontowalismy sapcerowke :-) super maly zaczol zasypiac w nim nawet hehe :-) teraz na spacerqach bedzie wiecej widzial, wypralam spiworek a on nadal spi tyle ze juz w lozeczku.

Juz waze mniej niż przed ciażą ale do mojej ulubionej wagi brakuje mi jeszcze ok 4kg. Ja mam 160 cm ale dosc duzy biust jak kiedys wazyłam 43 kg to przez cieżki biust rozwaliłam kregosłup (poważnie) dlatego lekarz powiedział, ze powinnam ważyc ok 53 kg. Nawet po mnie nie widac, ze waze 53 zawsze mi mowią, ze chyba mniej bo to przez chude nogi i zanik du py ja teraz mam 88 cm w biodrach a normalnie ok 83 cm:baffled::angry: maży mi sie tak z 90-92 cm na stałe - wygladałabym jak kobieta a nie wielki biust i dupka jak ozeszek normalnie jak jego mać Doda:crazy:.

kurcze, ale znowuż napisalyście tyle że już zapomnialkam co chciałam każdej odpisać...
Agnieszka, a w spacerówce Wiktorem moze sobie lezeć całkiem na płasko? bo nasz dzieci jeszcze za malutkie zeby na wpół siedząco wozić...
a ja mam 164cm wzrostu, krótkie nogi, normalne biodra, szeroko w pasie, wielkie cycki, normalne ramiona, głowa :laugh2: teraz ważę 60kg, a chcialabym 53 ważyc, ale cwiczę brzuszki i zapisałam sie na aerobik więc jest szansa! :laugh2: mam czas do końca czerwca, więc chyba dam radę te 7kg...
no, i tyle, zapoomnialam co dalej...

bylam dziś z mala na uczelni swojej w ramach spacerku, godzine szłam w jedną stronę, na uczelni karmienie, widziałam sie z moja promotor która pobawiła sie z małą, znajomi z roku też podziwiali dzidzię, umęczona poszła spac i wrócilysmy do domu, okrężną drogą, zahaczylyśmy też o Real zeby kupić bodziaki bo w przecenie były dwa za 14,90 a ja akurat potrzebuje dla niej na noc... ogólnie nogi w dupe mi wchodzą... :baffled:

reklama
no ale skoro poszlas sobie spacerkiem na uczelnie to sie nie dziwie jakies 6km w jedna manke. jutro do wejherowa sie wybierz:-D

Do góry