reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Moja siostra, moj Synek i moja Psia córcia :-) i inne
Dawidek (392).JPG

Dawidek (386).JPG

Dawidek (388).JPG

Dawidek (397).JPG

dlaczego we wrzesniu nadrzerka ? nie wiem????????????? tak powiedział mój gin moze dlatego ze karmie??? mam byc niby 48 w szpitalu nie wiem nic nie wiem co i jak z ta nadrzerką

Masz łamliwość płytki paznokciowej.........Przyc\ynami są :zaburzenia troficzne(niedożywienie), awitaminoza, uszkodzenia mechaniczne, długie stany chorobowe.Z domowych sposobów to moczenie w oliwie z oliwek ciepłej z dodatkiem cytryny, kup sobie także witaminę E w kropelkach, mozesz dodać do oliwy.Także odżywki z witaminami A, E, F.Są także spaecjane oliwki do paznokci.Strona Internetowa sp

Prima Technologies - Nail Tek Xtra

Rewelacyjna odżywka z rodziny Nail Tek. Przeznaczona jest do paznokci, którym już nic nie pomaga. Moje paznokcie takie właśnie były, a teraz dzięki tej odzywce są mocne, twarde i płytka paznokcia zrobiła się biała.

Ma formę bezbarwnego lakieru. Stosuje się ja przez siedem dni, nakładając codziennie jedna warstwę (nie zmywając poprzedniej). Po siedmiu dniach zmywamy całość i robimy kółeczko od nowa. Tak długo powtarzamy te czynność aż paznokcie staną się mocne.

Jest tylko jedna wada tej odżywki, a właściwie dwie - nie można jej używać za długo (ok. 2 miesięcy), bo paznokcie staja się tak twarde, że bolą, no i ta cena, ale ja uważam, że warto. Odżywka na początku daje wrażenie pieczenia paznokci (ale nie jest to silne i szybko mija), wiec nie uznaje tego jako wadę.

SALLY HANSEN - NAWILŻAJACA OLIWKA Z WIT. E DO PAZNOKCI I NASKÓRKA

Postać:
ODŻYWKA

Opis:
Wzmacniająca odżywka zawierająca olejek pszeniczny oraz olejek z pestek moreli. Dzięki zawartości Panthenolu zabezpiecza przed szkodliwym działaniem środowiska.

Chciałabyś mieć wypielęgnowane paznokcie i naskórek?

Zapewnij im odpowiednie nawilżenie za pomocą preparatu firmy SALLY HANSEN VITAMIN E NAIL & CUTICLE OIL.

Zalety VITAMIN E NAIL & CUTICLE OIL
Pomaga zapobiec problemom z paznokciami, zanim one wystąpią
Naturalna odżywka zawierająca olej pszeniczny, aloes oraz olejek z pestek moreli i słonecznika
Wzmacnia paznokcie i zabezpiecza przed szkodliwym działaniem środowiska dzięki zawartości panthenolu

Wysuszenie naskórka może przyczynić się do pękania rosnących paznokci, zaś suche paznokcie mają tendencję do łamliwości i są bardziej podatne na uszkodzenia.

Preparat VITAMIN E NAIL & CUTICLE OIL jest naturalną mieszanką olejków z zarodków pszennych, aloesu, pestek moreli, słonecznika oraz panthenolu.

Szybko się wchłania i głęboko nawilża skórki i paznokcie. Regularne używanie VITAMIN E NAIL & CUTICLE OIL zapewnia paznokciom i skórkom utrzymanie stanu niezbędnego do poradzenia sobie z codziennymi warunkami środowiska.

Efekty - Paznokcie nie łamią się, skórki wyglądają zdrowo a manicure jest piękny i trwały.

Sposób użycia:

Codziennie wieczorem nanieść VITAMIN E NAIL & CUTICLE OIL na paznokcie i otaczające je skórki. W celu poprawienia krąźenia i stymulacji wzrostu delikatnie wetrzeć oliwkę w paznokcie. Jeśli używamy preparatu przed wykonaniem manicure bądź pedicure, należy przed nałożeniem lakieru dokładnie usunąć resztki preparatu za pomocą wody z mydłem bądź zmywacza do paznokci i zastosować ponownie po wyschnięciu paznokci.

reklama
Asia, lekarz mi powiedział żeby jeszcze ćwiczyć i czekać - że jeszcze pare tyg może tak być, nie wysilać się za bardzo i nie dźwigać (nie wiem jak to zrobić z moim kluskiem 7,5 kg:baffled:). Jeśli nie pomoże to zabieg chirurgii plastycznej - brrr:crazy:. Ćwiczyłam ale mało, dopiero po wizycie (w 6 tyg po porodzie) się przejęłam i ćwiczę kilkadziesiąt razy dziennie przynajmniej. A ty też czujesz że TAM coś nie tak?

Do góry