reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ja mam umowe o prace normalna ale konczy sie w lipcu wiec wychowawczy bede miec tylko do lipca a potem hmmm... pewnie mnie zwolni bo po co im matka z dzieckiem. wiec bede szukac nowej pracy. i tak musze jeszcze napisac podanie o ten wychowawczy.

reklama
hmm, ja sie nie znam bo ja pracowałam na uowę zlecenie w szkoe a w ciąży przestałam pracować i teraz najpierw dokończę studia, w końcu to tylko 1rok jeszcze i wtedy dopiero do pracy

Slik ja jestem pewna na 100 procent, macierzynskiego mam 18 tygodni.
Moja mala dzisiaj tez jakas zarloczna byla w nocy 3 razy ja karmilam i zjadala po 120ml.
A ja mam tez pytanie, moze sie orientujecie, bo ja zatrudniona bylam do 31 marca 2008 i juz nie chce tam praowac ale jestem na macierzynskim do 8 maja i mam zalegly urlop za tamten rok i slyszalam ze za ten mam jeszcze 10 dni urlopu i czy pracodawca mi poprostu przedluzy tym urlopem macierzynski czy jak chce to mi za niego zaplaci? bo ja juz nie chce tam pracowac i nie chce ich urlopu tylko chce zeby mi zaplacono za niego i teraz nie wiem bo slyszalam ze to od pracodawcy zalezy

dzięki ja tez włąsnie w czwartek się wybieram ale dopiero na pierwszą dawkę:dry:

Agnie
gartulki:tak::tak::tak: bo mój synunio dzisiaj trochę marudził w nocy i musiałam go lulać

reklama
Do góry