reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
wy wygladacie mlodo ?? hehe ja 25 kwietnia bede obchodzic swoje oczko
to ja dopiero wygladam glupiutko z wozkiem i wogole. ale mam to w nosie ja bede miec 30 to moj maluch pojdzie do szkoly no i mam nadzieje ze w tym czasie bedzie juz drugi szkrab malutki tak jak ty dziuba chcialabym za jakies 3,4 max do 5 lat roznicy zeby bylo. W k-ce pogoda piekna 14 stopn i i slonko, ja jestem u rodzicow i odpoczywam bo Wiktor na spacerze z ciotkami i wujkiem Kacperkiem.
to ja dopiero wygladam glupiutko z wozkiem i wogole. ale mam to w nosie ja bede miec 30 to moj maluch pojdzie do szkoly no i mam nadzieje ze w tym czasie bedzie juz drugi szkrab malutki tak jak ty dziuba chcialabym za jakies 3,4 max do 5 lat roznicy zeby bylo. W k-ce pogoda piekna 14 stopn i i slonko, ja jestem u rodzicow i odpoczywam bo Wiktor na spacerze z ciotkami i wujkiem Kacperkiem.ja też marzyłam jak Basia zeby mieć starszego synka i mlodszą córcię, nawet moja Martyna do 6.miesiaca ciąży była Igorkiem, potem nagle sie okazało ze siusiaczek został wchłonięty i ze to dziewczynka 
a druge dziecko obojętnie płeć, za parę lat będę nad tym myśleć...
dziewczyny zapomnialam Wam powiedzieć!! otóż wczoraj gadaliśmy ze Stasiem (oczywiście zanim sie zdążylismy pokłócić) i mowie mu ze biore tabletki żebysmy znowu nie wpadli i nie mieli kolejnej dzidzi za rok, a on mnie nagle poprawia "jak to nie wpadli??, przecież my chcieliśmy małą!", a więc wlaśnie sie dowiedziałam że Martyna była planowana
ehh, z tymi facetami, niezrozumiały gatunek...
a dziś w ogóle mija rok od poczęcia naszej córci, bo dziś moja przyjaciółka ma urodziny no i w zeszłym roku po imprezie wieczorkiem... same wiecie...
joooaaa, ja planuje w najblizszym czasei spróbować dać małej jabłuszko, ale czy od wprowadzanych posiłków dzieci szybciej rosną?? bo mała jest już duża, nie chce żeby tyła!!

a druge dziecko obojętnie płeć, za parę lat będę nad tym myśleć...dziewczyny zapomnialam Wam powiedzieć!! otóż wczoraj gadaliśmy ze Stasiem (oczywiście zanim sie zdążylismy pokłócić) i mowie mu ze biore tabletki żebysmy znowu nie wpadli i nie mieli kolejnej dzidzi za rok, a on mnie nagle poprawia "jak to nie wpadli??, przecież my chcieliśmy małą!", a więc wlaśnie sie dowiedziałam że Martyna była planowana

ehh, z tymi facetami, niezrozumiały gatunek...a dziś w ogóle mija rok od poczęcia naszej córci, bo dziś moja przyjaciółka ma urodziny no i w zeszłym roku po imprezie wieczorkiem... same wiecie...
joooaaa, ja planuje w najblizszym czasei spróbować dać małej jabłuszko, ale czy od wprowadzanych posiłków dzieci szybciej rosną?? bo mała jest już duża, nie chce żeby tyła!!
szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Dziewczyny ale konsultowalyscie z lekarzami mozliwosc rozszerzenia diety?Bo ja sie na pewno nie zdecyduje zanim nie porozmawiam z nasza pediatra co,jak i kiedy podawac.Od czego zaczac,jak to przygotowac...No takie tam-same rozumiecie.Na przyklad nie wiem czy nie trzeba najpierw podawac gotowanych warzyw?
My idziemy na spacer.Malutka tak ladnie dzis spala na balkonie to musieli zaczac znow wiercic na gorze!i po spaniu...
My idziemy na spacer.Malutka tak ladnie dzis spala na balkonie to musieli zaczac znow wiercic na gorze!i po spaniu...
Dziuba- trzeba powtarzac , powtarzac i jeszcze raz powtarzac. Faceci to ciezki gatunek. U mnie dziala non stop walkowanie tego samego po 1000 razy a za 1001 razem maz zaskoczy i sie poprawia.
Pogoda boska- lato u nas. Po poludniu idziemy na spacerek a wieczorem Pensylwania- dzis w towarzystwie tesciowej
Pogoda boska- lato u nas. Po poludniu idziemy na spacerek a wieczorem Pensylwania- dzis w towarzystwie tesciowej

reklama
~KM~NOWY SUPER 3CZ.DRESIK ALPINE 6M- ok.74 BLUE (342651154) - Aukcje internetowe Allegro a to kupilam Kubie:-)na wakacje;-)