reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

My 8 maja na szczepienie....a Olisiek prowadził dzisiaj rozmowę z graj dupkiem i gadał na cały autobus............ludzie się śmiali
Też bym chętnie sie wykąpała z Oliśkiem ale nie mam wanny:no:
Albi lekarka też mówiła że dużo urósł...............może na razie idzie mu we wzrost a potem pójdzie w boki?
Wszystkie pielęgniarki tez już są Oliśka:-D:-D:-D:-Di pediatra!

reklama
Ewa toz Ty mloda dupa jestes!:-pwlasnie tak jak TY chcialabym miec drugie dziecko bo pierwsze ur maja 22:tak:
Albi dzielnego masz synka- prawdziwy mezczyzna!!!:tak:
Esti nie zapomnij zrobic fotki tuz przed imprezka:tak:
Dziubus facetom liczy sie 3 lata wstecz;-)czyli mlodziaki z tych naszych przyszlych:laugh2:oby nic nie bylo w tv to wrucisz do Nas:-p
Nanina moj Kubus tez bedzie tyle wazyl...on w miesiac poprzybiera nieco ponad kilogram:tak:

A ja jutro na 8 do fryzjera.....:baffled:bo sierota- o mnie mowa zapomniała się umówić wcześniej i Nelka-moja fryzjerka powiedziała że przyjdzie godzinę wcześniej do pracy..zamiast na 9 to na 8.Musze jej coś za to kupić:tak:

Ok, ja zmykam do łóżka. Booziaki :* Do jutra !

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    61,7 KB · Wyświetleń: 26
  • 2.jpg
    2.jpg
    55,3 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Do góry