reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ciul mi sie nie udało dostac do fryca :wściekła/y: a ja dzisiaj na 20 mam spotkanie klasowe ze szkoły średniej. Mamy :no:okragłą rocznice Matury - juz 10 :zawstydzona/y:.
Dawidek (495).JPG

Dawidek (504).JPG

Dawidek (506).JPG
a to dzisiaj rano Tatus zrobił jak Dawiś sie bawił a mama spała a 3 zdjecie to nowe rajstopki i skarpetko-buty.

reklama
Albi, jednak Dawiś to wykapany Marek!!
my po zakupach, kupiłam małej bluzeczkę z krótkim rękawkiem i błyszczyk dla siebie, tylko się nachodziłam...
idziemy kąpać małą, potem wkleję zdjęcie dzisiejszego zakupu!!
Esti, ślicznie wyglądasz, bawcie sie dobrze!!

sliczne foteczki KAsiu,Albi!!!:tak:uwilbiam patrzec na Wasze maluszki tak szybko rosna i tyle sie ucza:-)albi milej imprezki!:rofl2:moj Kubus juz wykapany, najedzony i lula;-)

zaraz bede was doczytywac i pisac :-) ale najpierw wkleje fotki ze wczoraj :-D juz jestem w domku (wrocilam od rodzicow) maly spi ja jem kolacje i bede doczytywac co tam nadrukowalyscie od wczoraj. i kto tu jest grubyszy odemnie co ??? :sorry2:i ktora wyglada mlodziej niz ja z wozkiem ??? :dry:

Dziuba ja tez chche dac malemu jabłuszko ale dopiero jak skonczy 4 miesiace, ale slyszlam od was ze najpierw daje się warzywa… a dlaczego tak ??? już wiem doczytałam od estery wiadomość ;-) no mój jacek ma 25 lat w maju ale tez czasem mi się wydaje ze mam 2 dzieci.

Basia dresik super jest :-) , zazdroszcze „złotej” teściowej – moja jest taka sobie. Ja się z malym nie kapie tylko dlatego ze mamy mala wanne i przewaznie kapie go sama i nie dałabym rady z wychodzeniem z nim i ze soba mokrą z wanny ale słyszałam ze to swietna zabawa dla maluszka i mamusi. Ja tez tylko raz w kinie bylam jakos nie mogę dopuscici do siebie mysli ze maly był by bezemnie dłużej niż 2 godziny.

Ewa Basia ma racje jaka ty stara, super babka z ciebie i bardzo dobra mamusia i pewnie dla mezusia tez jestes niczego sobie wiec nie gadaj nam tu o starosci :-D 27 to co ty o starosci gadasz moja mama urodzila dziecko jak skończyła 40 lat, jak będziesz miala tyle to pogadamy.

Nanina jakie te preparaty masz do tych włosków ??? no ja nie mialam jeszcze czasu tego skonsultowac z lekarzem ale skoro ty już o tym rozmawialas wiec suuuper. Dlaczego wiesniary z tych pogodynek???

Albi ale ci podrywacz rosnie, nie opędzisz się od babek w domu.

Esti zabawka swietna a nazwa jeszcze lepsza :-D fajnie zeon taki zywy mój to za ciezki jest żeby się tak ruszac :laugh2: (7,400) czasem znajduje go na dole lozka jakos rekami się odpycha czy cos. WOW ALE LASKA Z CIEBIE !!! milej zabawy i czekamy na relacje i foty z imprezy.

Agnie ja mogę wszystko wlasnie oprocz cytrusow maly w momencie dostaje czerwonych policzkow w krostki :-( a ja tak lubie pomarancze i kiwi L

Katarzyna Joanna – Kamilek przesłodki jest.

Nareszcie skończyłam :-D uff… Dziuba i gdzie te fotki ciuszkow ?? a jak ze Stasiem już się pogodziliście ???

witam was
ESTI- WYGLADASZ REWELACYJNIE.
DZIDZIA- juz Ci mowilam ze Ci wspóczuje caej tej durnej sytuacji
Dziewczynki- Wasze maluszki sa przesodkie :-):-)
A my dzis mielismy pierwsza szczepionke. Klul moj tesc bo jest lekarzem(ale nie pediata). Dziewczynki czy wasze maluchy tez mialy szczepionke w udo? Borysek ma cala nozke spuchnieta...
Biedak tak placze....Dalam mu viburcol ale niewiele pomaga. A teraz moja tesciowa go wziela i nosi. Kurcze a juz przysypial mi na raczkach...Wkurzylam sie bo po co sie wtraca...Rozbudzila mi go...:wściekła/y::wściekła/y:

asia s nie zazdroscze (tesciowej) moja tez tak czasem ma ale ja sobie nie pozwalalm wejsc na glowe. moj jest szczepiony normalnie czyli 3 klucia i lekarz powiedzial ze moge mu dac nurofen dla dzieci przeciw bolowy i przeciw goraczkowy jest Wiktorowi pomogl a on straznie znosi szczepienia.

Borysek mial jedno wklucie w udko. Strasznie to przezywa. Biedak meczy sie a ja jestem bezsilna. Kurde chce do domu!!!!Nie znosze jak mi sie ktos wpiernicza...najgorsze jest to ze nie moge powiedziec tesciowej zlego slowa bo zaraz zostane odpowiednio skrytykowana i obgadaana przed calym misatem....masakra

reklama
co do jabluszek to ja dzis dzwonilam do pediatry i powiedziala mi ze najlepiej jest zaczac podawac najpierw soczki jablkowe ale rozcienczone z woda i zobaczyc jak dziecko reaguje a pozniej dopiero podawac surowe jabluszko.
Ja chyba kupie gerbera albo jakis inny wynalazek i podam Boryskowi odrobinke. Zobaczymy co sie bedzie dzialo:-):-)Ale to dpiero w poniedzialek jak wroimy do domku i malutki sie troszke uspokoi

Do góry