reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Salik slicznie razem wygladacie!!!!.......wiesz co ja mam tak samo tyle ze czlowiek chyba nie lubi az takich gwaltownych zmian......a zwlaszcza dotyka to kobiety bo musza z wielu rzeczy rezygnowac na rzecz dziecka -zwlaszcza jak karmia piersia:sorry2:taki urok naszego zycia co zrobic:blink:ja bylam juz w ciazy jak bylam na swojej ostatniej megaaaaaaaa imprezie nad jeziorem na weekend z ludzmi z pracy pod koniec maja sie dowiedzialam ze jestem w ciazy....a 5 ego moj Ł. wrocil na stale do Polski i taka radosc no i z tego wyszedl nam Kubunio:sorry2:

Witajcie dziewczynki. Moj Borysek konczy dzis 3 miesiace....:-):-):-)
Salik ja tez tak mam ze pamiecia wracam do czasow sprzed ciazy. Bardzo mile wspominam te dni. Tyle sie szalalo. To byly inne czasu, nie mozna powiedziec ze lepsze czy gorsze- po prostu inne....
Ale nie zaluje ani chwili z tamtych czasow a juz tym bardzoiej nie zaluje ze mam tak cudownego synka
A my dzis kwitniemy w domku...:-:)-(Mam kolesia ktory montuje zmywarke i niestey musze tu siedziec. Borys niespokojny. nie ma sie co dziwic bo z reguly o tej porze jestesmy na dworze. Dzis bylismy tylko 1,5 h:-:)-(

A ja nie żałuję tamtych czasów sprzed ciąży...było fajnie a teraz jest tez fajnie..............nadal jesteśmy aktywni towarzysko na ile to możliwe.Nie czuję zebym coś straciła

My moskitiery będziemy zkladać ale do okien więc do łóżeczka nie potrzebuje

A nas złapal deszczyk i musielismy wrócić do domku.nadal pada ale jest ciepło

Salik i jak mały reaguje na ten kleik?? Słucha czy ty dajesz mu ten BoboVita po 4 miesiacu czy jakis inny??
Esti to juz wiadomo gdzie idą te zjedzone ml przez naszych synków, nie w wage ciała ale we wzrost i wielkość pisiorków i jajcynków:-);-):-D:rofl2:.

reklama
Salik a czulas sie jakos inaczej????? bo ja tak...odczuwalam potrzebe maxymalnego ze tak bzydko powiem odmozdzenia:-p:sorry2:Dziewczyny o czym Wy tu gadusiacie;) hehehe Agne kubus tez dostaje codiennie Cebion i inne.......i strasznie lubi i cmoka hehe:)a jesli chodzi o zbieranie moczu do woreczkow to u chlopcow jest zdecydowaniee latwiej:p hehe tez musialam Kubie tak pobierac jmocz jak bylismy te 3 dni w klinice

Do góry