reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

hejo, no wlasnie tez mialalm sie pytac co ubieracie maluszkom.
A na nozki co zakladacie? spodenki i skarpety? bo ja wczoraj jak bylam u mamy to dostalam opieprz ze malego przegrzewam, mama zdjela Boryskowi spodnie i lezal w samym bodziaku w skarpetach
Esti- ja tez mam lenia. Kurcze w chacie syf.Nie potrzfaie sie zmobilizowac...Najgorsze jest to,że naprawde nie mam kiedy ogarnac tego wszystkiego...prasowania sterta, kurzu co nie miara, podloga to chyba tydzien temu widziala miotle nie wspominajac juz o mopie...Nie mam nawet komu podrzucic malego bo jestem tu zupelnie sama. Jejku dziewczyny taka ladna pogoda a ja dola zalapalam:zawstydzona/y::-(

reklama
Kurcze wiecie co wczoraj poszlismy na spacer to tak sie w pewnym momęcie darł w wozku, ze go musiałam posadzic i dopiero byłomu dobrze. Sam juz skubany podnosi głowe do siadania ale ost jak kłade na brzuch to sie nie przekreca na plecki a jeszcze miesiac temu to robił.

No własnie mają chyba swoje etapy te nasze dzieciaki. Moj ost uwielbia zabawy śliną albo robi bąble z niej albo frrrrrrrrrrprrrrrrrrrr na głos takze ślina jest wszedzie:-D.

Duśka dopiero próbuje przekręcać się z plecków na bok. Na brzuszku zaczyna powoli się z przedramion na rączki przerzucać. Czasami śmieszna kołyska jej wychodzi jak uniesie obydwie ręce :-D Do siadania się jeszcze nie rwie.
Albi, moja tak samo bąble robi :-D Śmieszne odgłosy wtedy powstają...

My zraz wychodzimy.idziemy z Olim do fryzjera, bop już ma długa górę i ja na solarkę, bo ma takie biale nogi że wstyd w kiecce wyjsc.ręce ciemne, bo w krótkim rękawku smigam.
Udanych spacerków laski

dzien dobry dziewczeta:) u nas tez dzis sliczna pogoda i zadnej chmurki na niebie:))tez sie na spacerek dlugi wybieramy i moze do shopingu na jakies zakupy malutkie;-)
a nicolka tez sie rozwija- przekreca sie sama z pleckow na boczki i spowrotem, glowke wysoko podnosi, jak lezy to chce wstawac bardzo bardzo a slini sie niesamowicie:)):-pbanki puszcza i parska jak oszalala a cieszy sie przy tym w nieboglosy:)):-D
a to z dzisiejszego ranka zdjatka:))

Załączniki

• cwiczonka 12.05.08 003.JPG
    cwiczonka 12.05.08 003.JPG
    48 KB · Wyświetleń: 27
  • cwiczonka 12.05.08 020.JPG
    cwiczonka 12.05.08 020.JPG
    47,7 KB · Wyświetleń: 25
  • cwiczonka 12.05.08 013.JPG
    cwiczonka 12.05.08 013.JPG
    51,3 KB · Wyświetleń: 30
  • cwiczonka 12.05.08 021.JPG
    cwiczonka 12.05.08 021.JPG
    79,3 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Popieram, Nicolka cudna jest :-D
Właśnie chciałam wyjść na spacer, a młode jak na złość zasnęło :-)

Do góry