reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Witam.
Natalka bardzo dziekuje wszystkim ciociom i dzieciaczkom za zyczenia:tak:
My dzisiaj caly dzien poza domem, bylo tak goraco ze cala mi sie zgrzala ale jeszcze nie mam odwagi ubierac jej w krotki rekawek, bo boje sie ze mi sie przeziebi a z drugiej strony jak sie spoci to tez moze sie przeziebic i cholerka juz sama nie wiem
A co do rodzenstwa to jestem najstarsza, pozniej jest siostra ktora ma 24 lata i juz za 10 dni ma termin porodu, nastepna siostra ma 16 lat , brat ma 13 i najmlodsza siostra ma 7 latek, wiec tez nas troche jest:-D
Albi blizniak Natalki super wyglada

a ja mam tylko 8,5 roku młodsza przyrodnią siostre, która 31 maja konczy 21 lat. Śmieje sie, ze juz wszedzie na swiecie bedzie pełnoletnia.:rofl2:

Tak sobie oglądałam stare tematy sprzed ciazy i jest temat "Ciśnienie w ciaży" i tekst naszej Anji78 "ja mam jak meduza ..............." myslała, ze sie posikam.:-D

witajcie Kochane, moja wczoraj padla jak kawka, o 19.30 już spała, więc dziś o 5.30 pobudka :wściekła/y::wściekła/y:
zaległe wszystkiego najlepszego dla Tobiego i mojego zięcia Bubusia Kubusia!!!!
a ja dziś przymierzania sukni ślubnych ciąg dalszy, zobaczymy co wyjdzie z poszukiwań moich... pewnie zostane przy pierwszej, którą przymierzałam - jak dotą najbardziej mi się podoba!!
miłego dnia wszystkim

witam was :-) w piekny sloneczny i juz bardzo cieply dzien :-) (15 stop.)
Wiktor wstal o 6 zjadl i drzemie dalej, wiecie ze mialyscie racje to byla ta trzydniowka, wczoraj zaczol dostawac tych kropeczek i dzisiaj ma takie delikatne na calym brzuszku ale to nie wyglada jak szkarlatyna :-D cale szczescie. o 9:00 desresek dzisiaj serwuje jabluszko z brzoskwinia moze bardziej mu zasmakuje niz te z dynią. A wczorajszy obiadek mu nie zaszkodzil (dzisiaj go juz zwrocil :rofl2: :rofl2: :rofl2: )

czesc dziewczyny. kamil obudzil sie dzis na jedzenie o 7 .00 i od tej pory niespi.zwykle budzi sie o 6.00 i jak zje to jeszcze drzemie no ale dzis jest inaczej . piekna pogoda na dworze wiec wybiore sie na dlugi spacer .tylko musze poczekac az maly zje bo pozniej bede miala klopot bedzie trzeba do kogos wejsc zeby go nakarmic bo na dworze go nie karmie -za bardzo sie poci podczas jedzenia . a tak to zje i moge 4 godzinki spokojnie chodzic .

reklama
Do góry