reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

My bylismy w lesie ale duża szeroką drogą jechalismy- po konwalie, podobno straszny wysyp, masz racje sylka.
Odchudzam sie poraz kolejny! wczesniej 3 kg mniej a teraz poprzestałam na laurach i przytyłam juz 1 kg!
kto ze mna???będzie mi łatwiej

reklama
Sylka- ja tez slyszalam,że wysyp tego dziadostwa jest niemiłosierny. Tez sie boje o małego bo w poniedzialek jade na 2 tyg do mamy, ktora mieszka pod lasem wiec spacery do lasu obowiazkowo
dziewczyny ja jestem bezsilna na te pierdzielone ZUS-y. Kurna okazalo sie ze raz niby zapłaciłam po terminie i chca mi cofnac macierzynski. Nie zapłaciłam po terminie tylko przelewałam o 18/19 godzinie a nie moja wina ze niektore banki juz nie maja sesji. Pisze odwołanie....W Biurze mowia ze mam duze szanse ale kurde jestem wsciekła. Nie dosc ze zzeraja od nas kupe kasy, palcimy ubezpieczenia i inne bajery to jeszcze żydza pare groszy dla matki z dzieckiem!!!!!Co za kraj!!!!

E-STERA i jeszcze boje sie tych kleszczy a Ty na mazury wyjeżdzasz:) oglądaj oliwierka wszędzie po każdej kompieli...

Nadi śliczna pyza:tak::tak:
Kacperek tez sliczniusi

a i zgodzę się , ze Dusia do mamy podobna, Agnie jak mała puszcza baczki to jest całkiem dobrze ale ja dłużej jak 4 dni to nie czekałam, dałam czopka a potem zrobił 5 kup naraz i musowa była kąpiel:-D:-D:-D

ja się też niby odchudzam ale od chrzcin sie nie ważyłam:no::no:

my byliśmy w niedziele nad rzeka ,na cały dzień pojechaliśmy , a tam była leszczyna, ale żebym tydzień go nie dojrzałą w szufladzie na wierzchu?, niemożliwe

Pumi ty maniaczko zakupów, mnie się nie chce latać po sklepach i wszystko załatwiam na wirtualu:-D:-D:-D:baffled:

Esti ale ja nie jestem pieleniarką tylko Negocjatorem - Analitykiem od spraw zakupów surowców i usłóg w jednej z najwiekszej firm budowlanych na świecie.:baffled:
Gdybym była pielegniarką i zarabiałabym jakies 10 razy mniej niż teraz to bym sie nie zastanawiała i nie wracała do pracy.

paszport młego..

Załączniki

• DSCF0783.JPG
    DSCF0783.JPG
    19,8 KB · Wyświetleń: 28
Pumi Piotrus urodził sie w 39 tyg., pisałam wam juz o tym nie raz. Ponieważ doszło do tego, ze od 30 tyg łożysko przestało odżywiac małego i tlenu nie miał odpowiedniej ilosci to sie urodził i miał 48 cm i wazył 1900g. W drugim miesiacu stwierdzono to samo co u Dominisi i dlatego Agnieszka dostała polecenie rysowania tych wzorków.
W piatym miesiacu juz wazył 7 kg i juz potrafi normalnie skupiac wzrok i nic mu nie jest.

joooaaa, ja dołączam!! bierzemy sluby dzień po dniu więc trzeba jakoś wyglądać... tylko z czego Ty chcesz dziewczyno chudnąć???

reklama
A ja jestem wsciekla na moja szefowa bo nie chce zaplacic mi za zalegly urlop i wczoraj dzwonilam do inspekcji pracy i powiedzieli ze musi zaplacic no i sie teraz czaje zeby zadzwonic do tej szmaty i jej o tym powiedziec:wściekła/y:

Do góry